LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Popularni britanski radijski voditelj zamijenit će Clarksona

Chris Evans novi voditelj Top Geara

Ugovor je potpisao na sljedeće tri godine, a zamijenit će Jeremyja Clarksona, koji je još u ožujku dobio otkaz zbog tučnjave s producentom.

Ugovor je potpisao na sljedeće tri godine, a zamijenit će Jeremyja Clarksona, koji je još u ožujku dobio otkaz zbog tučnjave s producentom.

Chris Evans bit će novi voditelj britanskoga TV showa Top Gear, potvrdio je BBC. Naravno ne radi se o Kapetanu Amerika, nego o popularnom britanskom radijskom voditelju. Ugovor je potpisao na sljedeće tri godine, a zamijenit će Jeremyja Clarksona, koji je još u ožujku dobio otkaz zbog tučnjave s producentom. Evans je rekao:

– Oduševljen sam, ‘Top Gear’ je moja omiljena emisija. Stvara je niz briljantnih umova koji vole automobile i razumiju kako uspješno izvesti složeni spoj zabave, lakomislenosti i napora. Obećavam da ću učiniti sve što mogu da radim poštujući ono što je dosad napravljeno, kao i da odvedem emisiju korak naprijed.

Zanimljivo je napomenuti kako je Evans još u ožujku, odmah nakon otkaza Clarksonu, izjavio kako nema šanse da će se kandidirati za upražnjeno mjesto voditelja Top Geara. Na Twitteru je napisao:

– Kategorički mogu reći kako nikada neću postati voditelj Top Geara.

Nadalje, Evans je ovih dana također najavio kako je zapravo razočaran što u njegovoj "momčadi" neće biti Richarda Hammonda i Jamesa Mayja pošto su njih dvojica već nekoliko puta istaknuli kako oni s Clarksonom dolaze u "paketu".

– Želio sam da se njih dvojica vrate! Kao obožavatelj želio sam da se Top Gear nastavi sa njih dvojicom i stvarno sam mislio kako će se to dogoditi.

Također, Evans je dao naslutiti kako će barem jedna zamjena za Hammonda i Mayja biti - žena.

– Sa 100 % sigurnosti mogu reći kako će jedan od voditelja biti žena, – rekao je Britanac za BBC-evu emisiju Radio 5 Live Breakfast.

Britanske su kladionice kao favorita postavile Jodie Kidd - engleski model, koja se jednom pojavila u Top Gearu, kao gošća emisije.

Korisnici Twittera "poludjeli" su kada su čuli za odluku BBC-a. Bilo je jako malo zadovoljnih, a mnogi su zapravo bili veoma razočarani odlukom budući da smatraju da nitko ne može zamijeniti Clarksona. Komentari poput ovih su uglavnom prevladavali:

– RIP Top Gear; RIP Britain; Chris Evans kao Clarksonova zamjena i Hammond i May također odlaze... može li se to više zvati Top Gearom?

Bilo kako bilo, Chris Evans je novi voditelj najpopularnije automobilističke emisije, a što se tiče svetog trojca Clarksona, Hammonda i Mayja, oni zapravo još nisu gotovi sa Top Gearom i BBC-em. Krajem mjeseca, odnosno 28. lipnja, imat će oproštajni nastup na BBC2, a što se tiče dalje budućnosti, navodno su još uvijek u pregovorima sa Netflixom oko serije zvane House of Cars, koju svakako ne bi trebalo miješati sa onom Kevina Spaceyja. 

Gledatelji svakako trebaju pružiti priliku Evansu i vidjeti hoće li u prvoj epizodi kao voditelj biti jednako ili možda čak bolji od prve epizode koju je vodio Jeremy Clarskon. Za mogućnost buduće usporedbe pogledajte kako je to Clarkson odradio u svojem stilu. 

FOTO: FACEBOOK