LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sumnjive okolnosti

Četiri američka studenta pronađena mrtva u blizini sveučilišnog kampusa, policija sumnja na višestruka ubojstva

Istraga je u tijeku, detalji za sada nisu dostupni javnosti, a policijski službenici su slučaj okarakterizirali kao višestruko ubojstvo pod sumnjivim okolnostima.

Istraga je u tijeku, detalji za sada nisu dostupni javnosti, a policijski službenici su slučaj okarakterizirali kao višestruko ubojstvo pod sumnjivim okolnostima.

Tužne vijesti jutros su pogodile saveznu državu Idaho, odnosno istoimeno Sveučilište koje se nalazi u malenom gradiću Moscowu. Nakon anonimne dojave u ranim jutarnjim satima, tamošnji policajci otkrili su četiri beživotna tijela osoba koje su kasnije identificirane kao studenti Sveučilišta u Idahu. Tijela su pronađena nedaleko od samog kampusa, u kući u kojoj su studenti navodno živjeli.

Potpisan Sporazum o suradnji između Sveučilišta u Rijeci i američkog sveučilišta


Istraga je u tijeku, detalji za sada nisu dostupni javnosti, a policijski službenici su slučaj okarakterizirali kao višestruko ubojstvo pod sumnjivim okolnostima. Točan uzrok smrti nesretnih studenata u ovom trenutku nije otkriven.

S dubokom tugom dijelim s vama vijest da je Sveučilište danas obaviješteno o smrti četiri naša studenta koji su živjeli izvan kampusa. Iz poštovanja prema kolegama, nastava u ponedjeljak neće biti održana u čitavoj državi - rekao je rektor Scott Green, prenosi portal NPR.

Ubrzo nakon pronalaska tijela, iz Sveučilišta su savjetovali studentima da se klone mjesta događaja, sve dok istražitelji ne utvrde da nema aktivne prijetnje za ostale polaznike Sveučilišta.

Niste sigurni kako pisati akademske nazive i titule? Donosimo vam detaljan vodič
Američka savezna država donijela zakon o postavljanju Deset zapovijedi u škole i na fakultete


 
IZVOR: NPR
FOTO: PIXABAY