LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Božićna tragedija

Božićno darivanje završilo krvoprolićem

Obiteljska razmjena poklona završila je ubojstvom, a sve se odvilo pred desetomjesečnim djetetom u kolicima.

Obiteljska razmjena poklona završila je ubojstvom, a sve se odvilo pred desetomjesečnim djetetom u kolicima.

Blagdansko veselje za ovu obitelj nije bilo dugog vijeka, a sve je počelo svađom oko božićnih poklona. Naime, četveročlana obitelj iz Floride, koju čine dva brata, sestra i njeno dijete doživjela je nezamislivu tragediju, a sve zbog svađe tko je dobio više poklona.
 


VEZANO: VIDEO: Masovna pucnjava na praškom Sveučilištu, 15 ubijenih i deseci ozlijeđenih14-godišnjak je prilikom svađe upucao stariju sestru (23), pred njenim desetomjesečnim djetetom, piše BBC. Nakon toga je drugi brat (15) intervenirao i pištoljem ozlijedio četrnaestogodišnjaka, međutim djevojci nije bilo spasa te je preminula od unutarnjeg krvarenja.

Nakon pucanja petnaestogodišnjak je pobjegao s mjesta zločina i svoj pištolj bacio, dok je mlađi brat prevezen u bolnicu. Lokalno tužiteljstvo još nije odlučilo hoće li 14-godišnjaku suditi kao odrasloj ili maloljetnoj osobi zbog ubojstva sestre.

Drugi brat se tereti za pokušaj ubojstva i namještanja dokaza, a iz policije su izvijestili da je sestrino dijete u sukobu prošlo bez ikakvih ozljeda.
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA