LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Internacionalno natjecanje i konferencija

BETAPITCH Mostar: Posjetiteljima bogata znanja, a najboljem „startupu" nagrade

Uronite u dan besplatnih predavanja, sastanaka s potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima, rasprava o najnovijim temama iz „startup" svijeta i ozbiljnih umrežavanja.

Uronite u dan besplatnih predavanja, sastanaka s potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima, rasprava o najnovijim temama iz „startup" svijeta i ozbiljnih umrežavanja.

Ako je vaš #startup pitch spreman za pozornicu, prijavite se do 24. listopada na internacionalno startup natjecanje i konferenciju BETAPITCH Mostar 2018. Održat će se 8. studenog 2018. u amfiteatru Ekonomskog fakulteta. 

– Svi su IT startupi dobrodošli, bez obzira na lokaciju. Željeli bismo okupiti startupe iz balkanskih zemalja, Turske, Izraela, Malezije i šire. – poručuju organizatori.    

Pobjednik osvaja vrlo vrijedne nagrade:

  • putovanje u Berlin na natjecanje Investors Day i BETAPITCH Global koje će se održati 15. studenog, uz pokrivene troškove smještaja i prijevoza,
  • direktan ulaz u SPARK Startup program, što podrazumijeva četiri mjeseca akceleracije, ured i potpunu podršku SPARK-a. 

Ako je pobjednik državljanin BiH, Američka mu ambasada dodjeljuje i poklon vrijedan 1000 $. No, ni ostali startupi i posjetitelji neće ostati praznih ruku.

– Uronite u dan besplatnih predavanja, sastanaka s potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima, rasprava o najnovijim temama iz startup svijeta i ozbiljnih umrežavanja. Taj četvrtak imat ćete priliku čuti vrhunske predavače i njihova iskustva u stvaranju brendova koji znače. Cijela agenda događaja bit će uskoro objavljena, no rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. – dodaju iz organizacije.

Ovaj besplatni događaj organiziraju SPARK i Betahaus, uz podršku tvrtki NSoft, Sportradar te Američke ambasade. 

FOTO: PIXABAY