LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sajam australskog obrazovanja

Australija iznimno privlačna za studiranje; njena sveučilišta pružaju informacije o svim aspektima studiranja ondje

Posjetitelji Sajma australskog obrazovanja imaju priliku besplatno se informirati o opcijama i uvjetima studiranja u Australiji, vrlo privlačnoj destinaciji za međunarodne studente.

Posjetitelji Sajma australskog obrazovanja imaju priliku besplatno se informirati o opcijama i uvjetima studiranja u Australiji, vrlo privlačnoj destinaciji za međunarodne studente.

Tradicionalni Sajam australskog obrazovanja, koji organizira agencija za studiranje u inozemstvu Future Option, održat će se 30. listopada u hotelu Sheraton u Zagrebu. Tom će se prilikom predstaviti veliki broj australskih sveučilišta i koledža s kampusima u Sydneyu, Melbourneu, Perthu, Brisbaneu i Adelaideu koji pokrivaju programe i područja studiranja kao što su IT, inženjerstvo, obrazovanje, medicina, turizam i ugostiteljstvo, sport, dizajn, menadžment, pravo, poljoprivreda, ekonomija i tako dalje.

U Australiji postoje različite opcije studiranja. Prilagođene su različitim potrebama i mogućnostima potencijalnih studenata – od osnovnih, master i doktorskih studija do stručnih programa i tečajeva engleskog jezika koji mogu biti dobar izbor za fazu privikavanja na okruženje i za daljnji nastavak studija.

Posjetitelji Sajma moći će se informirati o opcijama i uvjetima studiranja u ovoj zemlji, stipendijama i školarinama, čuti iskustva i savjete studenata iz čitave regije koji su završili studij u Australiji ili ga trenutno pohađaju i razgovarati direktno s predstavnicima obrazovnih institucija koji će biti prisutni, kao i o mnogim drugim korisnim informacijama vezanim uz obrazovanje i potencijalno zapošljavanje nakon završenog školovanja. Osim važnih informacija o uvjetima za upis saznat će više o proceduri za dobivanje studentske vize, studentskom životu, radu tijekom i nakon studiranja i o australskoj kulturi i načinu života.

Događaj započinje prezentacijom agentice Elene Simić u 17:00. Uslijedit će izložbeni dio koji će trajati do 20:00, gdje će posjetitelji imati priliku razgovarati direktno s predstavnicima obrazovnih institucija i Future Option savjetnicima te se iz prve ruke upoznati s obrazovnim potencijalima čitave Australije.

Vrhunski obrazovni sustav, rastuća ekonomija i visoki životni standard, predivna priroda i klima i razvijeni gradovi, koji su svake godine birani u top deset najboljih gradova za život na svijetu, čine Australiju vrlo privlačnom destinacijom za međunarodne studente.

Ulaz na sajam je besplatan, ali je obvezna prethodna registracija zbog ograničenog broja mjesta.

FOTO: FLICKR