LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Na snimanju filma

Alec Baldwin pucnjem iz rekvizita ubio snimateljicu i ranio redatelja

Incident se vjerojatno dogodio u nekoj od scena kada je Baldwin pucao u kameru, a glasnogovornik šerifa rekao je kako nikakva optužnica još nije podignuta.

Incident se vjerojatno dogodio u nekoj od scena kada je Baldwin pucao u kameru, a glasnogovornik šerifa rekao je kako nikakva optužnica još nije podignuta.

Poznati glumac Alec Baldwin je u četvrtak, 21. listopada, pucnjem iz rekvizita sa snimanja usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, prenosi Index.

Nesreća se dogodila na setu snimanja filma Rust u Novom Meksiku malo prije 2 sata po lokalnom vremenu.

Odmah nakon incidenta, stradali su odvezeni helikopterom u bolnicu Sveučiilišta New Mexico. Tamo je direktorica fotografije Halyna Hutchins proglašena mrtvom, a redatelj Joel Souza prevezen u regionalni medicinski centar Christus St Vincent.

Moguće je da se incident dogodio u nekoj od scena kada je Baldwin pucao u kameru. Kod takvih scena, direktor foografije je obično uz kameru, a uz njega često bude i redatelj. U ovom slučaju okolnosti su još uvijek nerazjašnjene, a istraga je još u tijeku. 

Glasnogovornik šerifa iz Santa Fea izjavio je za agenciju AFP kako je Baldwin surađivao s detektivima, a nikakva optužnica još nije podignuta. 

John Lindley, predsjednik Međunarodnog kinematografskog udruženja, rekao je kako još uvijek nije jasno što se točno dogodilo, ali kako pokušavaju saznati više te u potpunosti podržavaju istragu.

FOTO: YOUTUBE (SCREENSHOT) CBS