LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Bežićni prijenos datoteka

Airdroid šalje kablove u povijest

Ova aplikacija omogućuje svojim korisnicima da preko Wi-Fija pošalju datoteke iz mobitela u računalo i obrnuto. Pomoću nje možete upravljati mobitelom preko računala.

Ova aplikacija omogućuje svojim korisnicima da preko Wi-Fija pošalju datoteke iz mobitela u računalo i obrnuto. Pomoću nje možete upravljati mobitelom preko računala.

Svi smo se našli u situaciji da nađemo neki novi medij, bio on tekstualni ili vizualni, koji želimo staviti na naš pametni uređaj, ali kabela za spajanje na računalu nema nigdje na vidiku. Tu uskače Airdroid. On nam pomaže da brzo i lako preko našeg internet pretraživača pošaljemo naš novi najdraži medijski sadržaj u mobilni telefon.

Veliki plus ove aplikacije je jednostavno korisničko sučelje. Kada otvorite aplikaciju vidjet ćete:

- File transfer – Pomoću ove opcije šaljete i primate medije na svoj pametni telefon, odnosno računalo.

- Files – U ovoj opciji, kada ju otvorite, izlistat će vam se mjesta gdje imate podatke koje možete dijeliti.

- Booster – Opcija koja gasi sve aplikacije koje ne koristite, ali svejedno u pozadini rade i usporavaju mobilni telefon.

- Apps – Preglednik svih instaliranih aplikacija na vašem telefonu.

- Find phone – Opcija koja omogućava da locirate svoj mobitel na računalu. Kada uključite ovu opciju, ona će zaključati mobitel, pronaći ga na mapi i sakriti sve povjerljive podatke na vašem uređaju.

- Hotspot – Vaš mobilni uređaj možete pretovoriti u hotspot na koji se mogu spajati i ostali uređaji.

Otvaranje korisničkog računa na Airdroidu vrlo je jednostavno. Kada instalirate aplikaciju, ona će Vam reći da posjetite njihovu službenu stranicu na kojoj ćete se moći prijaviti putem e-maila ili korisničkog računa na Facebooku ili Google+.

Kada ćete koristiti Airdroid za slanje i primanje podataka, aplikacija će Vam reći da otvorite svoj internet preglednik te da u tražilicu upišete stranicu koja će pisati na Vašem pametnom uređaju.

Sve u svemu, Airdroid je brza i pouzdana aplikacija za slanje i primanje podataka, te je savršena za one koji često gube kablove svojih pametnih telefona.

FOTO: AIRDROID