LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sportski praznici

Besplatni ljetni sportski program na 98 lokacija diljem Hrvatske

Program je besplatan za sve učenike, a svaki sudionik dobiva majicu i svakodnevni obrok.

Program je besplatan za sve učenike, a svaki sudionik dobiva majicu i svakodnevni obrok.

Ljetni sportski program Sportski praznici ponovno će zaživjeti na 98 lokacija diljem Hrvatske tijekom 2024. godine, omogućujući djeci besplatno sudjelovanje u raznovrsnim sportskim aktivnostima. Projekt se provodi uz podršku Ministarstva turizma i sporta, u suradnji sa županijskim školskim sportskim savezima i školskim sportskim savezom grada Zagreba.

Tu je inicijativu započeo Hrvatski školski sportski savez kao pilot-projekt 2021. godine, odgovarajući na potrebu za organiziranim sportskim aktivnostima uslijed pandemije. Projekt je rastao iz godine u godinu, s više od 11 tisuća djece i 138 voditelja programa u prvoj godini, preko 13 500 djece i 175 voditelja 2022. godine, te s 13 650 djece i 174 voditelja 2023. godine.

Studente u studenom očekuje niz zabavnih aktivnosti



Sportski praznici provodit će se u jutarnjim terminima od ponedjeljka do petka tijekom tri tjedna u svim županijama Republike Hrvatske i gradu Zagrebu. Voditelji kineziolozi prilagođavaju aktivnosti prema mogućnostima lokacija i interesima polaznika, uz dokumentaciju svih aktivnosti. Popis lokacija održavanja programa možete provjeriti na sljedećoj poveznici.

Sportske aktivnosti za pulske studente – zabava i odmor uz faks


Program je besplatan za sve učenike, a svaki sudionik dobiva majicu i svakodnevni obrok. Prijave su otvorene od 20. svibnja 2024. godine, a možete se prijaviti preko službenih stranica Hrvatskog školskog sportskog saveza (HŠSS). Prijave za svaki termin zatvaraju se u petak prije početka tog tjedna. Sve informacije i upute za prijavu možete pročitati ovdje, a prijave se provode pomoću sljedećeg obrasca.

Važno je napomenuti da svako dijete koje sudjeluje mora imati iskaznicu HŠSS-a, koju možete izraditi na njihovom portalu. Ako trebate pomoć s izradom iskaznice, pročitajte upute ovdje. Za sve dodatne informacije, kontaktirajte organizatore na sportski.praznici@skolski-sport.hr.

IZVOR: HRVATSKI ŠKOLSKI SPORTSKI SAVEZ
FOTO: HRVATSKI ŠKOLSKI SPORTSKI SAVEZ