LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SIMS – SOCIJALNA INKLUZIJA MLADIH KROZ STUDENTSKI.HR

Studentski.hr TV: Erasmus+ razmjene: kakve se sve mogućnosti nude i kako utječu na zapošljavanje?

U 12. epizodi podcasta Studentski.hr TV predstavljamo Erasmus+ projekte koji su možda najzanimljiviji mladima i studentima, ali o kojima ne znaju dovoljno

U 12. epizodi podcasta Studentski.hr TV predstavljamo Erasmus+ projekte koji su možda najzanimljiviji mladima i studentima, ali o kojima ne znaju dovoljno

Kada govorimo o Erasmus projektima, mnogima na pamet prvo pada akademska mobilnost, odnosno razmjena tijekom koje studenti provedu semestar ili cijelu godinu na nekom stranom fakultetu.

No, Erasmus program obuhvaća puno više od takvih programa razmjene. Radi se zapravo o programu Europske unije kojim se podupiru obrazovanje, osposobljavanje, mladi i sport u Europi.

U 12. epizodi podcasta Studentski.hr TV predstavljamo Erasmus+ projekte koji su možda najzanimljiviji mladima i studentima, ali o kojima ne znaju dovoljno, a to su područja programa Erasmus+ usmjerena na mlade - Razmjene mladih, Mobilnost osoba koje rade s mladima, Aktivnosti sudjelovanja mladih.


 
Izrada podcasta ostvarena je u sklopu projekta SIMS – Socijalna inkluzija mladih kroz Studentski.hr, koji udruga Centar za razvoj mladih provodi u partnerstvu s udrugom Pragma, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Dodijeljeno mu je ukupno 1 400 000 kuna.

Za sadržaj ovog podcasta i popratnog tekstualnog sadržaja odgovoran je isključivo Centar za razvoj mladih.
FOTO: STUDENTSKI.HR