LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Obljetnica smrti velikog glazbenika

Zavidna pjevačka postava pjeva pjesme Kemala Montena u Lisinskom

Brojni izvođači zapjevat će antologijske pjesme sarajevskog kantautora na velikom koncertu u organizaciji Udruge Kemal Monteno.

Brojni izvođači zapjevat će antologijske pjesme sarajevskog kantautora na velikom koncertu u organizaciji Udruge Kemal Monteno.

Višesatni glazbeni repertoar, izvedbe vrhunskih regionalnih glazbenika i emocijama ispunjena dvorana očekuje sve posjetitelje koncertnog spektakla Prijatelji i Kemo – Hiljade pahulja bijelih. Već drugu godinu zaredom, točnije u utorak, 17. siječnja 2017. godine, u KD Vatroslav Lisinski u 20 sati velikim koncertom obilježit će se druga obljetnica smrti jednog od najvećih kantautora i glazbenika u regiji – Kemala Montena.

Tereza Kesovija, Gabi Novak, Goran Karan, Boris Novković, Halid Bešlić, Hanka Paldum, Helena Blagne, Ibrica Jusić, The Frajle, Jasna Gospić, Matija Dedić, Željko Bebek, Neda Ukraden, Paula Jusić, Teška Industrija, Željko Samardžić, Amir Kazić Leo i Dražen Žerić Žera izvođači su koji će zapjevati antologijske pjesme sarajevskog kantautora na velikom koncertu u organizaciji Udruge Kemal Monteno.

 – O prošlogodišnjem koncertu punom emocija još se uvijek priča, što nas je dodatno motiviralo da nastavimo tu priču u nadi da ovaj koncert postane tradicionalno druženje kolega i prijatelja Kemala Montena. I ove se godine veliki broj eminentnih glazbenika odazvao našem pozivu i sudjelovanju na koncertu te im želim zahvaliti što su bez razmišljanja i punog srca prihvatili naš poziv da svi zajedno odamo počast ovom velikom umjetniku – izjavila je Paula Jusić iz Udruge Kemal Monteno.

Napiši jednu ljubavnu, Dušo moja, Jedne noći u decembru i Nije htjela samo su neke od pjesama koje su svi godinama rado pjevali s Kemalom, a koje će i 17. siječnja interpretirati njegovi brojni prijatelji i kolege umjetnici s kojima je često dijelio pozornicu i koje je rado pozivao kao goste na svoje koncerte. Kao i na prvom koncertu, sve izvođače na sceni pratit će glazbeni producent Nikša Bratoš sa svojim orkestrom.

Obitelj Kemala Montena trenutno je u Sarajevu, a izuzetno su počašćeni što se toliki broj Keminih prijatelja i suradnika odazvao prošlogodišnjem pozivu i što će svi zajedno još jednom oživjeti uspomenu na ovog neprežaljenog glazbenog velikana. 

Ulaznice za koncert Prijatelji i Kemo – Hiljade pahulja bijelih mogu se kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski i na internetskoj stranici Ulaznice.hr po cijeni od 140, 160 i 190 kuna, te VIP ulaznice po cijeni od 230 kuna.