LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ritam kulturizma 2016.

Zadarski studenti okupili deset klapa i brojne posjetitelje u humanitarnu svrhu

– Osobno sam uvik zadovoljan i sritan kad pivamo, a pogotovo kad usput možemo pomoć nekome. – rekao je Tomislav Bralić iz klape Intrade.

– Osobno sam uvik zadovoljan i sritan kad pivamo, a pogotovo kad usput možemo pomoć nekome. – rekao je Tomislav Bralić iz klape Intrade.

Za tradicionalni koncert klapa u Svetom Donatu tražila se karta više. Održao se u četvrtak, 21. travnja u organizaciji studenata prve godine diplomskog studija Odjela za turizam i komunikacijske znanosti na Sveučilištu u Zadru. U potpunosti rasprodan koncert održan je u sklopu Ritma kulturizma gdje je ove godine nastupilo čak deset klapa.

Cjelokupan prihod od ulaznica doniran je Centru za rehabilitaciju Sv. Filip i Jakov. Na samom početku publici se obratila Valentina Cindori, ravnateljica Centra, koja je iskoristila tu priliku da se zahvali svim posjetiteljima što su svojim dolaskom podržali ovaj projekt, ali i humanitarnu akciju.

Uz klape Bersice, Libar, Kolajna, Kalelarga i Kandelora, nastupile su klape Luna, Študija, Niko, Podvorje te naposljetku jedna od najpopularnijih u Hravatskoj – Intrade.

– Ovo je prvi put da sudjelujem u „Ritmu kulturizma" ali uvik podržavamo studente i mislim da je to prvo što moramo podržati, jer bez znanja nema ništa. Osobno sam uvik zadovoljan i sritan kad pivamo, a pogotovo kad usput možemo pomoć nekome. – rekao je Tomislav Bralić iz klape Intrade.

Štićenici Centra su se također zahvalili publici i klapama na lijepom koncertu, a poručili su kako su im najljepše klape sinoć bile Intrade i Niko.

FOTO: FACEBOOK