LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Plesna uspješnica

Za izvedbu nagrađivane predstave „GORE” našim čitateljima poklanjamo 2x2 ulaznice!

Najsretnijih dvoje čitatelja osvojit će dvije ulaznice za predstavu „GORE” ove subote u ZKM-u!

Najsretnijih dvoje čitatelja osvojit će dvije ulaznice za predstavu „GORE” ove subote u ZKM-u!

U sklopu Hrvatskog kazališnog showcasea ove se subote, 9. listopada, u 12 sati u Zagrebačkom kazalištu mladih izvodi predstava GORE

Radi se o plesnoj uspješnici Zagrebačkog plesnog ansambla i mađarskog koreografa Ferenca Fehéra koja je nagrađena u kategoriji Najbolje predstave u cjelini u protekloj sezoni u okviru 14. dodjele Nagrada strukovnih udruga suvremenog plesa. 

– GORE predstavlja zajedničko putovanje šest plesačica, o stanju povišenih emocija, o uzbuđenosti i ushitu bivanja u kolektivu. U zajedničkim ritualima otkrivaju odgovornosti pojedinca prema zajednici te zajednice prema pojedincu. Dinamična izvedba prikazuje životnu korelaciju šest žena, njihovo zajedničko putovanje i postaje kroz koje unutar plesnih karijera prolaze. Amazonski freestyle pokreti opisuju solidarnost, hrabrost, protivljenje, zajedništvo te individualnu i grupnu odgovornost. – ističu organizatori. 

Ulaznice za subotnje izdanje predstave moguće je kupiti na poveznici, ali i osvojiti na Facebook profilu portala Studentski.hr. Sve što je potrebno je u komentaru objave ovog članka označiti osobu s kojom biste otišli na predstavu.

Najsretnijih dvoje čitatelja osvojit će po dvije ulaznice. Igramo se do petka, 8. listopada, kada ćemo se javiti dobitnicima. 

FOTO: MARKO ERCEGOVIĆ