LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fotografski natječaj

Za fotografije inspirirane Marjanom i do 1500 kuna

Bilo da ste već iskusni ili vam je pak pojam fotografije stran, Javna ustanova za upravljanje park-šumom Marjan u suradnji s fotoklubom Split organizira fotonatječaj u kojem se mogu okušati baš svi i osvojiti vrijedne nagrade.

Bilo da ste već iskusni ili vam je pak pojam fotografije stran, Javna ustanova za upravljanje park-šumom Marjan u suradnji s fotoklubom Split organizira fotonatječaj u kojem se mogu okušati baš svi i osvojiti vrijedne nagrade.

Marjan je omiljeno odredište brojnih Splićana za sport ili nedjeljni odmor, primjer uspješnog oplemenjivanja oštrog krša šumom ili jednostavno velika kolekcija zaštićenih kulturnih dobara. Svatko tko je proveo vrijeme na ovome mjestu složit će se da je u njemu izazvalo posebnu mješavinu osjećaja, a sada se ukazala i mogućnost da sve te emocije ugledaju svjetlo dana na najbolji mogući način.

Javna ustanova za upravljanje park-šumom Marjan u suradnji s Fotoklubom Split organizirala je fotonatječaj s ciljem podizanja svijesti o očuvanju prirodne i kulturne baštine kao i njihove zaštite, pogotovo ljeti kada Splitom prolaze tisuće turista.

Kako sudjelovati?

Fotografije se šalju na adrese e-pošte marijana.carevski.balic@marjan-parksuma.hr i info@fotoklubsplit.hr i to servisom za slanje velikih datoteka – u mail samo treba umetnuti link. Svaki sudionik može poslati do 5 samostalnih fotografija te najviše 4 fotografije u seriji. Fotografije moraju biti u JPEG ili TIFF formatu, duže stranice 45 cm (300 dpi), a u naziv fotografije moraju biti uključeni ime i prezime autora te naziv same fotografije. Pravo sudjelovanja, naravno, imaju fotografije snimljene na području park-šume Marjan u 2017. godini.

Do kada traje natječaj?

Fotografije će se zaprimati do 1. prosinca 2017, a rezultati će biti objavljeni do 25. prosinca 2017. na službenim stranicama Fotokluba Split i park-šume Marjan.

A što je s nagradama?

Žiri će pomno proučiti sve zaprimljene fotografije, a zatim najbolje ocijenjenima dodijeliti sljedeće nagrade:

  • 1. nagrada u iznosu od 1500 kn
  • 2. nagrada u iznosu od 1000 kn
  • 3. nagrada u iznosu od 500 kn
  • 1. nagrada za kolekciju u iznosu od 1500 kn.

Uz novčane nagrade, najbolje će fotografije biti izložene u Galeriji fotografije Fotokluba Split početkom 2018. kada će najboljima biti uručena priznanja i nagrade.

Dodatne se informacije nalaze na Facebook događaju.

FOTO: INFOZONA