LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
GALERIJA KLOVIĆEVI DVORI

World of Robots u Klovićevim dvorima

Najraznovrsnija izložba u regiji došla je u Zagreb u sklopu europske turneje s ciljem impresioniranja domaće publike.

Najraznovrsnija izložba u regiji došla je u Zagreb u sklopu europske turneje s ciljem impresioniranja domaće publike.

World of Robots prva je izložba ovakve vrste, a održat će se u Galeriji Klovićevi dvori od 15. rujna i trajat će 3 mjeseca. Na izložbi se može vidjeti, najnoviji razvoj humanoidnih robota, skupocjene – probne – robotske igračke, transformatori, nogometna lopta na daljinski, robot za utovar, crtanje robotskih ruku, 3D printeri, originalne filmske relikvije kao što su Iron Man, R2D2,  Terminator, C3PO i mnogi drugi koncepti robota, životinje roboti i izvanredne inovacije vezane uz digitalnu kulturu, pa čak i koncept robota koji hoda Marsom. Na vremenskom zidu pokazujemo kako su roboti evoluirali i također možemo vidjeti što robota čini boljim od čovjeka.

Industrijska robotika predstavljena je FANUC-ovim robotskim rukama, a veliki miljenik djece očito će biti KOKO, robotski pas  s impresivnim znanjem, sposoban za nevjerojatne vratolomije.

Ulaznice za ovu izložbu prodaju se u terminima svakih 30 minuta kako bi uz vođenu turu iskusili izložbu na najbolji mogući način. S obzirom na veliki interes i ograničen ulaz, preporuka je organizatora ulaznice kupiti unaprijed putem sustava  Eventim. Ulaznice također možete kupiti na blagajni Galerije Klovićevi dvori od 15. rujna.

Sve informacije o izložbi, vođenim turama, grupnim posjetima možete saznati na stranici.
FOTO: UNSPLASH