LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Smještaj s doručkom osiguran

Vukovar film festival poziva scenariste da se prijave za sudjelovanje u Dunavskoj scenarističkoj radionici

Prijave za scenarističku radionicu Vukovar film festivala zaprimaju se do 10. kolovoza 2021, a bit će odabrano pet sudionika.

Prijave za scenarističku radionicu Vukovar film festivala zaprimaju se do 10. kolovoza 2021, a bit će odabrano pet sudionika.

Vukovar film festival, koji se ove godine održava petnaesti put, poziva scenariste da se prijave za sudjelovanje u Dunavskoj scenarističkoj radionici od 25. do 29. kolovoza 2021. godine.

 

Svrha programa je, ističu organizatori, omogućiti scenaristima intenzivan rad na tekstu u opuštenoj stvaralačkoj atmosferi, uz podršku moderatorice, scenaristice i dramaturginje Sanje Kovačević te kolega nazočnih na Vukovar film festivalu.

Radionica je otvorena svima koji razvijaju scenarij za dugometražni ili kratkometražni igrani film. Ovogodišnja tema radova za prijavu je Vukovar i okolica, bilo kojeg vremenskog perioda. Svim sudionicima radionice festival osigurava smještaj s doručkom za vrijeme trajanja festivala i radionice dok put do Vukovara i natrag snose sami.

Za prijavu na radionicu potrebni su sljedeći materijali

  • Kratak životopis s kontakt podacima (do jedne stranice)
  • Sinopsis priče o Vukovaru i okolici
  • Treatment priče o Vukovaru i okolici (do osam stranica) ili scenarij.

Prijave se šalju na e-adresu press@vukovarfilmfestival.com najkasnije do 10. kolovoza 2021. godine, a povratnu informaciju organizatori će poslati najkasnije do 16. kolovoza. Sveukupno će biti odabrano pet sudionika različitih senzibiliteta kako bi se postigla produktivna grupna dinamika, poručuju organizatori Vukovar film festivala.

FOTO: VUKOVAR FILM FESTIVAL