LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Rotten Tomatoes“ kaže...

Vruće, vruće, vruće! Najbolji filmovi 2015. godine (zasada)

Iako su ljetni „blockbuster“ hitovi tek počeli zauzimati kino dvorane, ne škodi se osvrnuti na prvih sedam mjeseci filmske industrije.

Iako su ljetni „blockbuster“ hitovi tek počeli zauzimati kino dvorane, ne škodi se osvrnuti na prvih sedam mjeseci filmske industrije.

Iako su ljetni blockbuster hitovi tek počeli zauzimati kino dvorane, ne škodi se osvrnuti na prvih sedam mjeseci filmske industrije.

Ovi naslovi možda neće biti nominirani za Oscara, jer smo već naviknuti da filmovi koji su nominirani za Oscara većinom izlaze pred kraj tekuće godine, no vrijedi ih pogledati bilo u kino dvoranama, bilo doma uz svoju ekipu.

Mad Max: Fury Road

Zasigurno je iznenađenje godine nastavak popularnog i legendarnog Mad Maxa. Reboot klasika dobio je stajajuće ovacije na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu i oduševio i one najokorjelije kritičare. Zgodan Tom Hardy i ćelava Charlize Theron zadovoljit će sve spolove!

P.S. Jeste li pročitali našu recenziju?

Love & Mercy

Svi znamo za Beach Boyse, no koja je priča njihova člana Briana Wilsona? John Cusack daje izvrsnu izvedbu u kojoj pokazuje borbu Wilsona sa opakom mentalnom bolesti nakon snimanja njihova najpoznatijeg albuma Pet Sounds. Ne propustiti!

Furious 7

Još ljetne akcije dolazi u obliku nastavka popularne franšize Fast & Furious. Ovog se puta radi samo o bijesnima. Film nikako nije cheesy i nije pao u sjenu svojih prethodnika, naprotiv. Do sada je zaradio velike pare na kinoblagajnama, što zbog odlične produkcije, što zbog posljednjeg oproštaja od Paula Walkera, koji je poginuo 2013. godine

Minions

Zar ste mislili da će ova lista biti bez njih? Naravno da ne. Ovi presimpatični žuti malci oduševili su i starije i mlađe te osvojili sva srca svijeta. Animirani film posvećen samo njima pun je pogodak i garantiramo da ćete ga morati pogledati minimalno tri puta da zadovoljite potrebu za smijehom!

Terminator Genisys

Rekao je da će se vratiti i doista je ispunio prijetnju/obećanje. Schwarzenegger oduševljava u novom nastavku popularnog Terminatora u kojemu se bori protiv sebe iz prošlosti. Malo vremenskog skakanja, puno akcije i Arnijevog prezabavnog engleskog upakiranog u lijepu minutažu. Nije samo za nosioce testosterona!

Jurassic World

Chris Pratt. Eto, sve smo vam rekli. Lik u posljednje vrijeme sve što dotakne pretvara u zlato, tako je i reboot Jurassic Parka super uspješnica. Novi dinosauri, koji su realistični, odlična priča i opet – Chris Pratt. Approvamo!

P.S. Pročitajte i našu recenziju.

Mission: Impossible Rogue Nation

Ludi Tom Cruise ponovno je u filmu odlučio sve akcijske scene izvesti potpuno solo, bez kaskadera, jer kaže kako to nabildava film te djeluje vjernije na velikim platnima. U potpunosti se slažemo, a zbog njegova entuzijazma i vještina skoro bismo mu i oprostili što je blesav i petlja se sa scijentologijom. Svaka zvjerka svoje mušice ima. U ovom nastavku odlične sage kompanjon mu je i komičan Simon Pegg, koji radi odličnu kombinaciju drame i komedije.

Kurt Cobain: Montage of Heck

Dugoiščekivani dokumentarac o frontmenu popularnog garage rock čuda, Nirvane, koji napokon adekvatno prikazuje život Cobaina. Mnogi glazbenici proglasili su ga odličnim, a neki nisu skrivali suze. Provjerite i sami.

 

FOTO: DIMENSIONS/IMDB