LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj u 4 grada

Virtualna Galerija Akademija raspisala je natječaj za izlaganje na skupnoj izložbi; namijenjen je studentima

Pozivaju se svi talentirani studenti/ice umjetničkih akademija u Rijeci, Osijeku, Splitu i Zagrebu, kao i oni/e koji su diplomirali u tekućoj godini, da se prijave za izlaganje na izložbi VGA02 do 29. studenog.

Pozivaju se svi talentirani studenti/ice umjetničkih akademija u Rijeci, Osijeku, Splitu i Zagrebu, kao i oni/e koji su diplomirali u tekućoj godini, da se prijave za izlaganje na izložbi VGA02 do 29. studenog.

Virtualna Galerija Akademija raspisala je natječaj za izlaganje na skupnoj izložbi koja će se održati u četirima hrvatskim gradovima od 14. do 20. prosinca: u Minikinu Jadran (Rijeka), Galeriji Knifer u Osijeku, Klubu Zona u Splitu i Galeriji Prozori u Zagrebu. Pozivaju se svi talentirani studenti/ice umjetničkih akademija u Rijeci, Osijeku, Splitu i Zagrebu, kao i oni/e koji su diplomirali u tekućoj godini, da se prijave za izlaganje na izložbi VGA02

Ove godine organizatori su prihvatili povećavanu virtualnost svakodnevice, ali i uključili sigurnost otvorenog prostora. Kao i u prijašnjem izdanju VGA02 nije tematski niti medijski ograničena izložba, već prihvaća sve forme izražavanja s naglaskom na cjelovitost, promišljenost i kvalitetu umjetničkog rada. Radovi će se prezentirati reprodukcijama i/ili videima koji će zadirati u javne prostora grada i tako aktivirati slučajne prolaznike. Projicirane umjetničke radove ili serije radova pratit će tekstualni opis koji će novinari i novinarke portala Kulturflux prethodno medijski napisati i ukratko predstaviti umjetnike i njihov rad.

Kako se prijaviti?

Sama prijavnica treba sadržavati sljedeće informacije: osnovne podatke prijavitelja/ice, životopis, opis ili izjavu o radu (do 1000 znakova), tehnički opis rada te kvalitetne fotografije i/ili snimke samog rada. Organizator će im osigurati promociju izložbe, dizajn i tisak te ih medijski predstaviti. Prijave se primaju ispunjavanjem Google obrasca do 29. studenog 2020. godine, a rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije do 1. prosinca.

Ako imate bilo kakva pitanja i/ili nedoumice, pošaljite ih na e-adresu: virtualnagalerija1@gmail.com ili se javite Josipu ili Mihaeli na njihove brojeve telefona, koji su: 099 790 3837 (Josip Drdić) i 091 485 0174 (Mihaela Zajec). Više informacija pronađite na poveznici.
FOTO: PEXELS