LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zagreb Film Festival

Uz komediju „Deset u pola” oskarovca Danisa Tanovića i dodjelu nagrada u subotu zaključuje se službeni program 19. ZFF-a

Proglašenje festivalskih pobjednika očekuje nas u subotu, 20. studenoga, u 18 sati u Galeriji SC, dok je film zatvaranja na rasporedu kina SC u 20 sati.

Proglašenje festivalskih pobjednika očekuje nas u subotu, 20. studenoga, u 18 sati u Galeriji SC, dok je film zatvaranja na rasporedu kina SC u 20 sati.

Uz projekciju novog ostvarenja oskarovca Danisa Tanovića, komedije Deset u pola, koja se na ZFF-u prikazuje izvan konkurencije, službeni program ovogodišnjeg ZFF-a zaključuje se u subotu, 20. studenoga, u 20 sati u kinu SC.

 

Komedija Deset u pola inspirirana je jednim od najkontroverznijih gastronomskih pitanja: gdje se mogu pojesti najbolji ćevapi u Sarajevu? Vječno pitanje stavit će jedno dugo prijateljstvo na kušnju i dovesti do raspada poslovnih i privatnih života dvaju prijatelja, ali i čitavoga grada.

Film s impresivnom glumačkom postavom predvođenom Brankom Đurićem, Izudinom Bajrovićem, Anjom Matković i Goranom Navojcem ZFF-ovoj će publici predstaviti dio ekipe na čelu s redateljem. Ulaznice za ovu projekciju su u prodaji, a mogu se kupiti online ili na festivalskoj blagajni.

 

Uoči projekcije, doznat ćemo i koji su laureati ovogodišnjeg ZFF-a. Pobjednički filmovi bit će proglašeni na dodjeli nagrada u subotu, 20. studenoga, u 18 sati u Galeriji SC.

 

O dobitnicima Zlatnih kolica, službene nagrade Zagreb Film Festivala, te nagrade KinoKino Festivala odlučuje nekoliko zasebnih žirija sastavljenih od niza renomiranih domaćih i stranih filmaša/ica, a službena festivalska nagrada, Zlatna kolica, pripast će najboljem dugometražnom igranom filmu, najboljem kratkom igranom filmu i najboljem hrvatskom filmu u programu Kockice.

FOTO: PRESS