LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ludens teatar

Uvodi se Teatralka, ulaznica u kazalište za osobe slabijeg imovinskog stanja

Teatralka – ulaznica dobrog srca, namijenjena je osobama slabijeg imovinskog statusa, koje nisu u mogućnosti izdvojiti iz svog budžeta novac za kazališne predstave koje se održavaju.

Teatralka – ulaznica dobrog srca, namijenjena je osobama slabijeg imovinskog statusa, koje nisu u mogućnosti izdvojiti iz svog budžeta novac za kazališne predstave koje se održavaju.

Ovogodišnje osmo izdanje Ljeta u Ludensu otvara Luka Vidović i Magic family show. Tom prilikom koprivničko kazalište uvodi Teatralku – ulaznicu dobrog srca.

Pod svojim sloganom Kazalište koje se igra, Ludens teatar u 11 godina djelovanja uveo je razne novitete u svoje poslovanje, ali i promijenio pristup kazališnoj umjetnosti. Upravo u tom smjeru, nastavlja se njegov rad uvođenjem Teatralke. Ova je ulaznica namijenjena osobama slabijeg imovinskog statusa kako bi kazalište bilo dostupno svima. Ono je, smatraju u kazalištu, nužno potrebno današnjem društvu. Kao mjesto dijaloga, ono je uistinu kuća čuda, tvrde.

– Teatralka – ulaznica dobrog srca, namijenjena je osobama slabijeg imovinskog statusa, koje nisu u mogućnosti izdvojiti iz svog budžeta novac za kazališne predstave koje se održavaju u Ludens teatru. Kroz donacije će posjetitelji omogućavati odlazak u kazalište svojim sugrađanima koji si to inače ne mogu priuštiti. Ovim putem apeliramo na posjetitelje da prilože donaciju za Teatralku u uredu Ludens teatra ili na blagajni Doma mladih.

Iznos donacije je proizvoljan, a broj Teatralki po predstavi ovisi o prikupljenim sredstvima. Ove će ulaznice biti moguće podignuti na dan predstave na blagajni Doma mladih. Uvođenjem ovakvog tipa ulaznice, Ludens teatar nastavlja sa svojom misijom izgradnje i odgajanja zajednice, ali i približavanja kazališta svima bez obzira na socijalni status. – poručuju iz Ludensa.

Više o ovom projektu te broju Teatralki koje će se moći podignuti za nadolazeće predstave, Ludens teatar obavijestit će publiku preko svojih društvenih mreža i internetske stranice. 

FOTO: FLICKR