LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Popularizacija umjetnosti

Uskoro nova Kreativna škola kulture; namijenjena je amaterskim umjetnicima

– Cilj je projekta popularizirati različite vrste umjetnosti na području grada Osijeka te zainteresirati građane za radove mladih umjetnika. – ističu iz KultAkta.

– Cilj je projekta popularizirati različite vrste umjetnosti na području grada Osijeka te zainteresirati građane za radove mladih umjetnika. – ističu iz KultAkta.

Nakon tri uspješne ljetne izvedbe KultAkt nastavlja s organizacijom projekta Kreativna škola kulture 2020. s ciljem promicanja amaterskih umjetnika na prostorima grada Osijeka. Nove izvedbe planirane su u listopadu i studenom, s početkom od 15. listopada, a prenosit će se uživo na društvenim mrežama Udruge.

– Udruga KultAkt već se više godina bavi promicanjem kulture i uključivanjem mladih u volonterske aktivnosti na području grada Osijeka, a ovaj projekt pokrenut je kako bi se mladim amaterskim umjetnicima mogla pružiti platforma za predstavljanje njihova talenta. Cilj je projekta popularizirati različite vrste umjetnosti na području grada Osijeka te zainteresirati građane za radove mladih umjetnika i na taj im način omogućiti veću prepoznatljivost njihove kreativnosti, ali i motivirati ih za daljnje napredovanje i predstavljanje svojih radova. – ističu organizatori.

Sudjelovati mogu oni koji stvaraju u području: kazališne, filmske, glazbene, likovne, primijenjene i plesne umjetnosti te dizajna, književnosti i interdisciplinarne umjetnosti. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 2. listopada na poveznici. Dodatne informacije dostupne su na službenom Facebook događaju.

FOTO: UNSPLASH