LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukacija za mlade od 16 do 30 godina

Uskoro nova besplatna Kulturpunktova novinarska edukacija za mlade; prijave u tijeku

Do 21. rujna u ponoć zaprimaju se prijave mladih u dobi od 16 do 30 godina za sudjelovanje u 12. Kulturpunktovoj novinarskoj školici.

Do 21. rujna u ponoć zaprimaju se prijave mladih u dobi od 16 do 30 godina za sudjelovanje u 12. Kulturpunktovoj novinarskoj školici.

Udruga Kurziv i ove godine organizira Kulturpunktovu novinarsku školicu kojoj je cilj osposobiti buduće mlade autore za kvalitetno pisanje u području suvremene kulture. Dvanaesti ciklus Školice počinje 5. listopada 2020. godine i traje do 24. veljače 2021. godine.

Školica je besplatna i namijenjena mladima koji žele usvojiti novinarske vještine iz kulturnih, umjetničkih i medijskih praksi, a program, kako organizatori navode, obuhvaća radionice u sklopu kojih polaznici usvajaju vještine novinarskog zanata, predavanja o različitim aspektima suvremene kulture i umjetnosti, kao i praktičan rad u sklopu kojeg polaznici primjenjuju stečena znanja pisanjem i objavljivanjem članaka na portalu Kulturpunkt.hr, i to sve zahvaljujući stručnim predavačima i voditeljima.

Prijava za edukacijski program treba sadržavati ime i prezime, kratak životopis, kontakt podatke: e-mail, broj mobitela, motivacijsko pismo (do 1800 znakova) te kratak autorski osvrt na temu iz područja kulture (od 1800 do 2700 znakova). Potrebno ju je poslati na mail novinarska.skolica@gmail.com s naslovom Prijava za Školicu, i to najkasnije do 21. rujna u ponoć.

Samo će 10 polaznika imati pravo sudjelovanja u ovogodišnjem ciklusu, o čemu će biti obaviješteni e-mailom najkasnije do 28. rujna 2020. godine. Važan je uvjet da imaju između 16 i 30 godina.
FOTO: PIXABAY