LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Omiljeni balet

U HNK-u se sprema još jedna izvedba „Orašara”

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu 5. siječnja 2022. godine izvest će još jednu predstavu popularnog baleta.

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu 5. siječnja 2022. godine izvest će još jednu predstavu popularnog baleta.

Zbog velikog interesa publike za najljepšom baletnom bajkom Orašar P. I. Čajkovskog, u koreografiji Vladimira Malakhova, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu, 5. siječnja 2022. godine izvest će još jednu predstavu popularnog baleta.


Budući da je na početku studenoga u samo dva dana rasprodano 90 posto kapaciteta raspoloživih mjesta za svih 15 izvedbi, na taj način će se omogućiti i ostalim gledateljima da uživaju u kultnoj božićnoj predstavi.

– Orašar je predstava koja privlači gledatelje svih generacija te je postao zaštitnim znakom naše kazališne ponude u prazničko vrijeme. Veseli me da smo imali mogućnosti dodati još jednu predstavu i time razveseliti našu vjernu publiku koja je danima tražila za Orašara kartu više – istaknula je Dubravka Vrgoč, intendantica zagrebačkoga HNK-a.

Za izvedbu baleta Orašar 5. siječnja bit će potrebna COVID potvrda gledatelja, a brzo antigensko testiranje moći će se obaviti i u prostorijama kazališta na dan održavanja predstave od 17:30 do 19 sati po cijeni od 70 kuna.
 

Prodaja ulaznica započet će u četvrtak, 9. prosinca, u jutarnjim satima, a ulaznice će biti moguće kupiti na blagajni kazališta ili online na službenim stranicama kazališta.

FOTO: UNSPLASH