LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Plesno natjecanje

U Barceloni se otkrivaju mladi plesni talenti

U tijeku su prijave za plesno natjecanje koje je dosad pomoglo u stvaranju karijera mnogih talentiranih plesnih umjetnika. Sudionike očekuje i bogat popratni program.

U tijeku su prijave za plesno natjecanje koje je dosad pomoglo u stvaranju karijera mnogih talentiranih plesnih umjetnika. Sudionike očekuje i bogat popratni program.

U Barceloni će se od 29. ožujka do 2. travnja 2018. godine održati plesno natjecanje Barcelona Dance Award. Sudjelovati mogu plesači ili plesne skupine koje se bave baletom, hip-hopom, suvremenim, orijentalnim i svim ostalim plesnim stilovima.

Natjecanje omogućuje plesnim školama i skupinama da predstave svoj rad pred žirijem kojeg sačinjavaju uvaženi članovi plesnog svijeta, a do sada je pomoglo u stvaranju karijera mnogih talentiranih umjetnika. Njegov je cilj upravo otkriti i potaknuti mlade plesne škole i skupine. Barcelona Dance Award postalo je glavno događanje za koreografske talente iz čitavog svijeta te vodeće koreografsko natjecanje za sve plesne stilove u Španjolskoj.

Natjecanje organizira kulturna organizacija Award Europe SRL koja se od 1998. godine bavi planiranjem plesnih događaja na koje se svake godine prijavi više od 1500 plesača, dok je dosad tijekom svih godina bilo uključeno čak 27 500 plesača. Osim plesnog natjecanja bit će organiziran i bogat program, a nastupi će se održati u kazalištima koja daju sve preduvjete za umjetnički uspjeh. Sudionici će imati priliku i razgledati Barcelonu, jedan od najljepših gradova svijeta. 

Program događanja, kontakt i sve ostale informacije o natjecanju pronađite na poveznici.

FOTO: FLICKR