LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukacija u Splitu

Trodnevna radionica produkcije u Kino Klubu za sve zainteresirane

Do 5. lipnja zaprimaju se prijave za trodnevnu edukaciju produkcije s fokusom na nezavisni film. Broj polaznika ograničen je na 12.

Do 5. lipnja zaprimaju se prijave za trodnevnu edukaciju produkcije s fokusom na nezavisni film. Broj polaznika ograničen je na 12.

Od 13. do 15. lipnja u Kino klubu Split (Ulica slobode 28, Dom mladih, 1.kat) održat će se radionica produkcije pod vodstvom producenta Tibora Kesera. Na trodnevnom susretu polaznici će se upoznati s ulogom producenta, ali i produkcijske kuće tijekom čitavog pro​cesa realizacije filma: od inicijalne ideje, za vrijeme razvoja projekta, snimanja i post-produkcije pa do plasmana i promocije na različitim prikazivačkim platformama, odnosno distribucije.

Fokus je stavljen na produkciju nezavisnih filmova. Edukacija će se održavati u popodnevnim terminima po četiri sata svaki dan, a polaznici će dobiti priliku s mentorom raditi na vlastitim projektima.

Broj mjesta ograničen je na 12 polaznika. U slučaju povećanog interesa selekciju će vršiti voditelj radionice naknadno na osnovi dodatne dokumentacije (životopis i motivacijsko pismo) o čemu će svi prijavljeni biti pravovremeno obaviješteni. Prijave na radionicu otvorene su do 5. lipnja, a vrše se slanjem imena, prezimena i kontakt mobitela na e-mail adresu: produkcija@kinoklubsplit.hr.
 

FOTO: FACEBOOK