LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
POZIV ZA AUTORE

Traži se vizual za festival umjetnosti koji promovira inkluziju osoba s invaliditetom, najbolji se i nagrađuje

Natječaj je otvoren za sve autore, bez obzira na dob, spol, prebivalište, invaliditet, obrazovanje, etnicitet ili bilo koji drugi uvjet, a pristigli radovi moraju biti na široku temu inkluzije

Natječaj je otvoren za sve autore, bez obzira na dob, spol, prebivalište, invaliditet, obrazovanje, etnicitet ili bilo koji drugi uvjet, a pristigli radovi moraju biti na široku temu inkluzije

Centar za kulturu Trešnjevka organizira natječaj za odabir vizuala za plakat 5. UPSET ART festivala umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom, te je zainteresiranima uputio poziv da pošalju svoj likovni rad, sliku, fotografiju, kolaž ili bilo koji drugi digitalni vizualni materijal koji će odgovarati propozicijama natječaja.

Natječaj je otvoren svim autorima, bez obzira na dob, spol, prebivalište, invaliditet, obrazovanje, etnicitet ili bilo koji drugi uvjet. Pristigli radovi moraju biti na široku temu inkluzije, minimalno HD rezolucije: 720p (1,280 x 720 piksela), maksimalne veličine 10MB, i poslani putem službene prijavnice, koja uključuje sve potrebne informacije o poslanom radu i autoru/ici.

Radovi se mogu poslati od 2. svibnja do 14. srpnja 2023. godine, a izborni žiri će do 1.9.2023. godine odabrati najbolji rad koji će postati vizual/plakat ovogodišnjeg festivala. Izabrani rad će biti nagrađen sa 100 eura (uključeni porezi i davanja), uz dodjelu nagrade na samom festivalu.

UPSET ART festival umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom promovira kulturnu inkluziju, te pruža priliku osobama s invaliditetom da se izraze kroz umjetnost te pokažu svoje sposobnosti i vještine. Festival se održava peti put zaredom, a osim vizualnih radova, nudi i bogat program izložbi, predavanja i radionica koje se održavaju na različitim lokacijama u gradu.
FOTO: UNSPLASH