LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poziv kreativnim mladima

Traže se volonteri za angažman na Star Film Festu

– Iskoristite sate i sate gledanja filmova i svoju kreativnost te nam se pridružite na putu do zvijezda. – poručuju organizatori festivala u Sisku.

– Iskoristite sate i sate gledanja filmova i svoju kreativnost te nam se pridružite na putu do zvijezda. – poručuju organizatori festivala u Sisku.

Organizatori Star Film Festa, festivala u Sisku, raspisali su Natječaj za volontere. Prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnice na hrvatskom ili engleskom jeziku do 1. kolovoza 2020. 

– Nešto se dobro kuha u galaktičkom loncu. Sastojci su ljubav prema filmu i nezaobilazni entuzijazam volontera, a očekivani je rezultat savršeno pripremljeno sedmo izdanje Star Film Festa. Stoga požurite s prijavom jer bez vas festival satkan od zvjezdane prašine ne bi bio isti! Iskoristite sate i sate gledanja filmova i svoju kreativnost te nam se pridružite na putu do zvijezda. – poručuju. 

U potrazi su za odgovornim, inovativnim i predanim mladim osobama. Raditi mogu na pripremi festivala, u uredu za goste, na infopultu ili pak kao tehnička podrška. Mogu se angažirati i kao fotografi ili snimatelji, a čak i u medijskom sektoru. 
– Iskustvo koje donosi volontiranje na Star Film Festu svakako je korisno, a ako ti se svidi svijet filma, možda ga nikada ne poželiš napustiti. – dodaju iz organizacije.
Budući da će se Star Film Fest realizirati sukladno preporučenim mjerama epidemioloških službi radi sprečavanja zaraze koronavirusom, volonteri su potrebniji no ikad. 
FOTO: PIXABAY