LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kreativni sadržaj

Tehnički muzej u suradnji s još sedam muzeja organizira 23 besplatne radionice

Besplatne radionice u organizaciji Tehničkog muzeja i još sedam muzeja održavat će se od 23. do 26. lipnja 2020. godine.

Besplatne radionice u organizaciji Tehničkog muzeja i još sedam muzeja održavat će se od 23. do 26. lipnja 2020. godine.

Koronavirus udaljio je ljude između ostaloga i od muzeja, a kada se situacija poboljšala, mjere popustile i kada se opet moglo posjećivati muzeje, neki muzeji zbog posljedica potresa nisu imali mogućnost ponovno ugostiti svoje posjetitelje. Kako bi solidarizirao s kolegama, Tehnički muzej u Zagrebu osmislio je događaj Muzeji u muzeju tijekom kojega će ugostiti kolege iz Arheološkog muzeja u Zagrebu, Hrvatskog povijesnog muzeja, Hrvatskog prirodoslovnog muzeja, Hrvatskog školskog muzeja, Muzeja Prigorja, Muzeja za umjetnost i obrt te Tifloškog muzeja.

Za sve zainteresirane pripremili su niz kreativnih i interesantnih radionica, njih 23, za publiku svih uzrasta koja će na njima moći sudjelovati besplatno u razdoblju od utorka, 23. lipnja, do petka, 26. lipnja 2020, u vremenu između 10 i 14 sati. Na radionicama se može ostati najdulje 4 sata jer su osmišljene tako da se ponavljaju periodički, a nije potrebna prethodna najava ili rezervacija za sudjelovanje te je svoje uratke s radionica moguće ponijeti kući.

Detaljan program i raspored radionica nalazi se na stranici Tehničkog muzeja.
FOTO: WIKIPEDIA