LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kazalište

Teatar EXIT otvara novu godinu novim predstavama, ali i starim hitovima

Siječanjski program EXIT otvara novom predstavom „Mala čuda” koje je oduševila kritiku, ali i publiku.

Siječanjski program EXIT otvara novom predstavom „Mala čuda” koje je oduševila kritiku, ali i publiku.

U Teatru i Studiju EXIT u ovome tjednu očekuje nas pregršt smijeha, emocija i zabave jer želimo da nam takva i bude 2022. godina.

Siječanjski program EXIT otvara novom predstavom Mala čuda koje je oduševila kritiku, ali i publiku čemu svjedoče izvedbe koje su rasprodane od premijere. Mala čuda autorski je projekt glumice Sanje Milardović, a na rasporedu je u četvrtak 20. i u petak 21.1. u 19h u Studiju EXIT u Gundulićevoj 37/1. 

U Teatru EXIT u Ilici 208 u četvrtak 20.1. u 20h zabavite se na hit predstavi Fešta. Radi se o autorskom projektu dvoje mladih glumaca Josipe Anković i Josipa Ledine koji osim što potpisuju tekst i režiju ujedno igraju glavne uloge mladog bračnog para koji će vas kao svoje rođake, prijatelje, kumove i poslovne partnere dočekati na proslavi svoje 5. godišnjice braka na kojoj će vam otkriti baš sve o svojoj vezi.

U petak 21.1. na rasporedu je kultna predstava Kako misliš mene nema?! za koju trenutno ulaznica više nema. U subotu 22.1., također u Teatru EXIT, možete pogledati predstavu Pluća koja se u studenome 2021. s Međunarodnog festivala glumca u Nikšiću vratila sa sedmom nagradom po redu; Grand Prix za najbolju žensku ulogu koji je pripao Jadranki Đokić. Uz Jadranku Đokić, u ovoj duhovitoj i emotivnoj drami koja progovara o ljubavi i ekologiji, igra i Amar Bukvić.

Ulaznice su dostupne na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208) 20., 21. i 22.1. od 18 do 20h. Ulaznice za predstavu Mala čuda dostupne su i na dan izvedbe u Studiju EXIT od 18 do 19h, gdje je moguće isključivo gotovinsko plaćanje.

FOTO: ARBUTINA / TEATAR EXIT