LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Javni poziv

Svoje radove mogli biste izložiti sljedeće godine u Sveučilišnoj galeriji „Vasko Lipovac”

Kako bi vaši radovi bili izloženi u Sveučilišnoj galeriji „Vasko Lipovac”, trebate se do 25. srpnja odazvati na javni poziv Galerije.

Kako bi vaši radovi bili izloženi u Sveučilišnoj galeriji „Vasko Lipovac”, trebate se do 25. srpnja odazvati na javni poziv Galerije.

Na današnji dan objavljen je poziv za iskazivanje interesa za izlaganje u Sveučilišnoj galeriji Vasko Lipovac u godišnjem izlagačkom programu za 2021. godinu.

Do 25. srpnja svoje radove elektronički može prijaviti samostalan autor ili grupa autora – na adresu galerija@unist.hr uz popunjenu prijavnicu koja je sastavni dio poziva za iskazivanje interesa. Uz prijavnicu se, ako je potrebno, prilaže i dodatna dokumentacija u naznačenim formatima.

– Umjetnički savjet Sveučilišne galerije Vasko Lipovac vrši odabir pristiglih prijava i donosi odluku o potpunom ili djelomičnom prijavljivanju prema javnim natječajima raspisanim od Ministarstva kulture, Grada Splita, Županije Splitsko-dalmatinske, drugih jedinica lokalne i regionalne uprave i samouprave te ostalih javnih ustanova, tijela, organizacija, tvrtki i fondova koji u svojoj djelatnosti nude potpore za različite kulturne, umjetničke i izlagačke djelatnosti. Prijavljivanje izložbi i projekata na javne natječaje je za financiranje njihove realizacije prema prethodnom odabiru Umjetničkog savjeta, vrši Sveučilište u Splitu u dogovoru s autorom/ima. – stoji u prijavnici.

Prijavnicu i više informacija možete pronaći na poveznici.
FOTO: PIXABAY