LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uskoro u kinima

Sve fanove obitelji Soprano mogao bi zanimati početak njihove priče

Radnja filma „Svi sveci mafije” smještena je u Newarku u New Jerseyju u vrijeme ranih 70-ih godina kada je Tony Soprano još bio u srednjoj školi.

Radnja filma „Svi sveci mafije” smještena je u Newarku u New Jerseyju u vrijeme ranih 70-ih godina kada je Tony Soprano još bio u srednjoj školi.

Obitelj Soprano smatra se jednom od najvećih i najkvalitetnijih TV-serija svih vremena koja je osvojila brojne Emmy nagrade te 5 Zlatnih globusa, stoga ne čudi što je vrlo brzo stekla status kultne serije, a tako je ostalo do danas.

Prošlo je više od deset godina od kako je serija nestala u tami malih ekrana. Prerana smrt Jamesa Gandolfinija onemogućila je redatelju Davidu Chaseu snimanje nastavka, stoga se odlučio priču o životu mafijaša Tonyja Soprana i njegovoj obitelji, koja je oduševljavala milijune diljem svijeta, preseliti na velike ekrane i prikazati početke najpoznatije američke mafijaške obitelji.

U ulozi mladog Tonyja Soprana, kojeg je u seriji glumio pokojni James Gandolfini, pojavljuje se njegov sin Michael Gandolfini. U ostalim ulogama gledat ćemo Allessandra Nivola, Lesliea Odoma Jr., Jona Bernthala, Coreya Stolla, Billya Mangussena te oskarovku Veru Farmiga.

Radnja filma smještena je u Newarku u New Jerseyju u vrijeme ranih 70-ih godina. Tih su godina Ameriku obilježili mnogobrojni prosvjedi i velike migracije, a mafijaške obitelji tad su vladale ulicama Newarka. Mladi Tony Soprano teško se snalazi u srednjoj školi, gdje, iako mu je rečeno da ima natprosječni IQ te kako ima kvalitete koje posjeduju dobri vođe – više naginje obiteljskim poslovima.

Film Svi sveci mafije u distribuciji Blitza u kina stiže 7. listopada, a što nas sve čeka, možete provjeriti u traileru u nastavku. 
 
FOTO: UNSPLASH