LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izložba multimedijalnog umjetnika Zorana Kutuzovića

Šum na umu predstavlja: „START THE ART!”

Svi zainteresirani, ovaj utorak u Gjuri2 mogu pogledati izložbu slikara i umjetnika Zorana Kutuzovića, koji je jedno vrijeme stvarao i kao DJ.

Svi zainteresirani, ovaj utorak u Gjuri2 mogu pogledati izložbu slikara i umjetnika Zorana Kutuzovića, koji je jedno vrijeme stvarao i kao DJ.

Dobra vijest za sve ljubitelje kvalitetne glazbe i zanimljive umjetnosti – utorak, 11. studenog, pravi je dan za proširiti horizonte te uz dobru glazbu pogledati i inovativnu umjetničku izložbu. Šuma na Umu, svima dobro znana ekipa, prekosutra u klubu Gjuro2 priređuje event pod nazivom START THE ART!

Glavni je gost multimedijalni umjetnik Zoran Kutuzović, koji će javnosti približiti izložbu Bitcoin and the rest.

Ovom izložbom publici želi predstaviti digitalni novac – bitcoin. Stvoren i čuvan u elektroničkom obliku, bitcoin je danas ekvivalentan svakoj drugoj valuti. Ipak, njegova je posebnost u tome što nije kontroliran od strane nijednog tijela ili institucije, što njegovi pobornici smatraju velikom prednošću. S obzirom da je bitcoin ograničen na dvadeset i jedan milijun, nemoguće je da doživi inflaciju.

Uz umjetničku demonstraciju, gosti će moći uživati i u neizostavnoj dobroj glazbi za koju brinu rezidenti DJane Sylph i DJ Gogolesko.  Početak ovog artističko-glazbenog događaja je oko 19 sati, a od uzvanika se očekuje dobra volja i veliki odaziv te minimalna participacijska donacija od 10 kuna.

Kutuzović je inače umjetnik i slikar, bavio se glazbenom produkcijom a neko vrijeme nastupao i kao DJ. Prve glazbene uratke napravio je s bratom pod imenom KOAN 2,  a njegov glazbeni izričaj uključivao je techno, tech house te kasnije minimal electro house

Uvid u njegov rad možete dobiti na Blogspotu i na Discogsovoj stranici [1] [2].

Facebook event

Vidimo se u Gjuri2!

FOTO: ŠUM NA UMU