LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar u Zagrebu

Studenti dobili priliku kreirati kulturne programe Studentskog centra

Programe koji će se realizirati u ak. god. 2018/19. možete poslati na adresu SC-a do 17. prosinca 2018. godine.

Programe koji će se realizirati u ak. god. 2018/19. možete poslati na adresu SC-a do 17. prosinca 2018. godine.

Ured Kulture zagrebačkog Studentskog centra raspisao je javni poziv za predlaganje kulturnih projekata, programa i srodnih sadržaja, a na sudjelovanje su pozvani svi studenti, studentske udruge, umjetničke akademije i fakulteti iz cijele Hrvatske te, općenito, svi mladi ljudi.

Prijedlozi se mogu odnositi na sve oblike i vrste kulturnih sadržaja: festivale, video i filmske cikluse, kazališne (izvedbene) projekte, koncerte, tribine (književne, znanstvene, društveno-kulturološki aktualne…), izložbe, performanse, radionice, plesne projekte multimedijalne i multidisciplinarne projekte, dramske i književne tekstove te općenito na kulturne programe svih rodova, vrsta i žanrova.

Prijave se podnose na adresu Sveučilište u Zagrebu – Studentski centar u Zagrebu, Ured Kulture, Savska cesta 25, s naznakom Poziv za predlaganje programa i napomenom Ne otvarati, a mogu se predati i u Pisarnici SC-a. Vremena za prijavu programa koji će se realizirati u ak. god. 2018/2019. svi zainteresirani imaju do 17. prosinca 2018. godine.

Selekciju programa provest će Programsko vijeće za kulturu Studentskog centra u Zagrebu, a odabrani će se programi realizirati suradnjom predlagatelja i SC-a u prostorima i na lokacijama Studentskog centra u Zagrebu kao dio kulturne ponude i programa Kulture SC-a.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj 00 385 95 4593 110.