LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Glazbeno-scensko djelo UFZG-a

„Srećko” putuje do dubrovačkog sveučilišnog kampusa

„Želja nam je prenijeti poruku i pokazati da su se mladi spremni angažirati, uložiti vrijeme i trud bez obzira na satnicu nastavnih kolegija.”

„Želja nam je prenijeti poruku i pokazati da su se mladi spremni angažirati, uložiti vrijeme i trud bez obzira na satnicu nastavnih kolegija.”

Akademski zbor Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu UFOVCI, u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Dubrovniku, organizira glazbeno-scensku predstavu SrećkoNjena je izvedba zakazana za ponedjeljak, 28. svibnja, u 17 sati, a održat će se na dubrovačkom sveučilišnom kampusu.

Riječ je o projektu izbornog kolegija Zborno pjevanje Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i njegovih prijatelja. Ovo glazbeno-scensko djelo govori o različitim situacijama u kojima se može naći mlada osoba i o životnim izborima koji sa sobom nose odgovarajuće posljedice. Srećko je već putovao Hrvatskom. Bio je u Osijeku, Zadru i Gospiću, a u Zagrebu je razveselio učenike nekoliko osnovnih škola.

– Želja nam je prenijeti poruku i pokazati da su se mladi spremni angažirati, uložiti vrijeme i trud bez obzira na satnicu nastavnih kolegija. Srećko je rezultat našeg druženja i ljubavi prema glazbi, djetetu, čovjeku i životu. – poručuju organizatori.

Sve se dodatne informacije nalaze na službenom Facebook eventu.

FOTO: PINTEREST