LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Klub mladih KLOOZ

Radionica „upcyclinga” u Zadru

Što je to zapravo upcycling saznajte ovaj petak na radionici KLOOZ-a!

Što je to zapravo upcycling saznajte ovaj petak na radionici KLOOZ-a!

U petak, 24. listopada, u prostorijama udruge CINAZ i kluba mladih - KLOOZ s početkom u 17 sati održat će se radionica upcyclinga. Polaznici će prvo saslušati kratki teorijski uvod o samom procesu upcyclinga, upoznati se s konkretnim primjerima, kako se može primijeniti i kako upcycling može postati način života. 

Inače, upcycling je proces pretvaranja otpadnih materijala i beskorisnih proizvoda u nove, korisne materijale bolje kvalitete i ekološke vrijednosti. Radionica će posebno istaknuti kako pri stvaranju novih predmeta od onih starih i potrošnih zapravo radite i na osobnom rastu, na svojim praktičnim i kreativnim sposobnostima te ekološkoj osviještenosti.

U praktičnom dijelu radionice polaznici će se samostalno upustiti u kreativni proces upciklaže. Zadatak je promatrajući odbačene predmete pokušati osmisliti njihovu novu namjenu, odnosno pretvoriti staro u novo.

Voditelji radionice predstavnici su udruge za promicanje zdravog i cjelovitog načina života - Ekoartha iz Zagreba. Ova neprofitna udruga bavi se razvojem ekološke svijesti i edukacijom kroz umjetničke i druge aspekte potičući kulturnu osviještenost i međukulturalnu toleranciju.
 

Radionica upcyclinga
 
Radionica Upcyclinga; FOTO: Klub mladih KLOOZ
 
 

Broj polaznika je ograničen pa požurite s prijavama na mail: udrugacinaz@gmail.com

FOTO: KLUB MLADIH KLOOZ