LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival u Sisku

Prilika za mlade filmaše: produžene prijave za natjecanje na Star Film Festu!

Filmaši u dobi od 18 do 35 godina svoje filmove trajanja do 25 minuta mogu prijaviti na natjecateljski dio Star Film Festa do 30. svibnja.

Filmaši u dobi od 18 do 35 godina svoje filmove trajanja do 25 minuta mogu prijaviti na natjecateljski dio Star Film Festa do 30. svibnja.

Organizatori Star Film Festa produljili su rok za prijave za natjecateljski dio programa zbog trenutne situacije u svijetu prouzrokovane pandemijom koronavirusa Zainteresirani kandidati svoje filmove tako mogu prijaviti do 30. svibnja

Prijaviti se može na službenoj stranici Festivala klikom na Prijava ili pak na Festhome platformi. Svoj film s popunjenim prijavnim formularom zainteresirani filmaši mogu poslati i poštom.

– Važno je da su natjecatelji stariji od 18, ali mlađi od 35 u godini proizvodnje filma. Također je važno da film nije produciran prije 1. siječnja 2018. godine, dakle datum produkcije ne smije biti raniji od dvije godine unazad. Kategorije su: dokumentarni, igrani, eksperimentalni, animirani i industrijski film. Prijavljeni film za natjecateljski dio programa ne bi trebao biti duži od 25 minuta. – ističu organizatori.

Sva pravila dostupna su na poveznici.

Sisački Star Film Fest, dodaju organizatori, predstavlja izvršnu odskočnu dasku i polazišnu točku za karijere mladih filmaša. On također ugošćuje produktivne, stasale filmaše stavljajući kvalitetu filma u centar pozornosti. Iz godine u godine okuplja zainteresiranu kinopubliku te privlači stvaraoce filma iz cijelog svijeta. Pozivaju zainteresirane, stoga, da se pridruže u stvaranju 7. izdanja zvjezdanog festivala.
FOTO: PR FOTO