LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PODRŽAVANJE MLADIH UMJETNIKA

Prilika mladima da predstave svoj umjetnički rad

Autorima mlađe generacije nudi se jedinstvena prilika da predstave svoje radove u atraktivnom prostoru u centru Splita.

Autorima mlađe generacije nudi se jedinstvena prilika da predstave svoje radove u atraktivnom prostoru u centru Splita.

Info zona iz Splita otvorila je natječaj za izlaganje radova u Klubu Zona koji traje do 28. listopada, a svi zainteresirani autori i autorice putem obrasca mogu poslati izjavu o radovima, tehničke podatke i biografiju. Iz Info zone će ih naknadno kontaktirati za dostavu najmanje tri fotografije, skice ili video zapisa radova.

Ovo je osma godina u kojoj postav izložbi u ciklusu Mladi izlažu tražimo putem javnog natječaja. Autorima mlađe generacije nudimo jedinstvenu priliku da predstave svoje radove u atraktivnom prostoru u centru Splita. Također bih spomenuo da je više od šezdeset dosadašnjih zadovoljnih izlagača posebno istaknulo važnost podrške domaćina te činjenicu da se u prostoru održavaju i druga događanja što znatno doprinosi većem dosegu publike,  rekao je predsjednik Info zone Goran Biličić.

Odabrane autore očekuje i dodatni angažman domaćina u vidu popratnih sadržaja.
Radovi u različitim tehnikama izlagani su u manjim i većim postavima, na samostalnim i skupnim izložbama, a za sve odabrane izložbe, osigurana je promocija, osnovni tehnički uvjeti i glazbeni program na otvaranju. Također, postoji i mogućnost participacije u troškovima produkcije, dodala je kustosica izložbi Tina Vukasović Đaković.
Iz Info zone pozivaju mlade umjetnike i umjetnice da prijave pošalju na vrijeme, a za više informacija mogu se javiti na klub@klubzona.net.
FOTO: INFO ZONA