LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Student International Film Festival

Prijavite svoj dokumentarac na treće izdanje STIFF-a

U posljednje dvije godine na STIFF je prijavljeno više od 3000 filmova. Vrijeme je da i vi prijavite svoj uradak!

U posljednje dvije godine na STIFF je prijavljeno više od 3000 filmova. Vrijeme je da i vi prijavite svoj uradak!

STIFF (Student International Film Festival) ove je godine objavio još jedan predrok za prijavu filmova. Ovo je, kako sami ističu, izvrstan način za promociju filma i filmske industrije u Hrvatskoj te sam festival potiče kreativnu razmjenu ideja, međunarodne suradnje i druženja. Studenti koji se odluče za predaju svog rada moraju imati na umu da film mora biti originalan te snimljen nakon 1. siječnja 2014. godine

Ovogodišnji fokus je na dokumenatarnim filmovima stoga su objavili dodatan predrok prijave (do 20. ožujka 2016.). Fiktivni, animirani i dokumentarni filmovi do 60 minuta bit će razmotreni za finale te ih ove godine neće nagrađivati samo suci, već će i publika nagraditi jedan film po svom izboru. Također, posebno će se spomenuti imena talentiranih studenata u područjima režiranja, snimanja, glume, scenarija, kinematografije, montaže, zvuka i snimanja/montiranja glazbe.

Kako bi sami filmovi bili razmotreni za STIFF, materijal mora biti na engleskom ili s engleskim podnaslovima. Prijave se vrše na FilmFreeway te mora biti zaštićeno lozinkom i nedostupno na javnom online streamu.

Student International Film Festival, u produkciji Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci (SKC) i u suradnji s udrugom Filmaktiv, prvi je hrvatski međunarodni festival koji prikazuje isključivo studentske video radove i filmove. Ovim festivalom jačaju se lokalne filmske i video industrije, međunarodna poznanstva, ali i ljubav prema kvalitetnoj umjetnosti.

Festival će se održati u Rijeci od 13. do 16. listopada 2016. godine  Za sve dodatne informacije posjetite njihovu službenu stranicu ili ih počnite pratiti na Facebooku ili Twitteru. Prijavite se, družite i uživajte u plodovima svoje kreativnosti!

FOTO: FACEBOOK/STIFF