LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Provjerite svoje znanje o filmovima

Prijavite se na već 16. po redu Veliki filmski kviz!

Nemojte zadržavati svoje filmsko znanje za sebe, sudjelujte u FAK-ovom kvizu i osvojite bogate i prigodne nagrade.

Nemojte zadržavati svoje filmsko znanje za sebe, sudjelujte u FAK-ovom kvizu i osvojite bogate i prigodne nagrade.

U subotu, 20. lipnja, po 16. put će se održati Veliki filmski kviz u Zagrebu u organizaciji portala FAK.hr. U Produkciji kulture Aplauz u Zvonimirovoj 63, s početkom u 20 sati, sudionici će biti dočekani s bezbroj odličnih pitanja, mozgalica i s izvrsnim pićima na akcijskim cijenama koja će osigurati da večer bude vesela, zabavna i da proleti u odličnoj atmosferi.

Vjerna publika već je dobro upoznata s izazovima koji očekuju natjecatelje u kvizu.

U kategoriji Čovjek koji je previše znao susrest ćete se s pitanjima općeg znanja iz svih područja filmsko-televizijske umjetnosti i biznisa. 

Sofijin izbor ponovno će ponuditi pet kategorija od kojih će publika sama birati na koji set tematskih pitanja želi odgovarati. Pisma s Iwo Jime donijet će nam tri nova filmska junaka čije ćete identitete morati otkriti na temelju njihovih izmišljenih osobnih pisama, a I See Dead People, You Talkin’ To Me? i Ko to tamo peva natjerat će vas da pogodite ime filma na temelju fotografija, razgovora i pjesama iz samih filmova.

Nakon Pogodi tko dolazi na večeru, kratke igre u kojoj će vam biti ponuđeni hintovi koji pomažu da se pronađe misteriozna osoba iz filmskog svijeta, na redu je veliko finale pod nazivom Točno u podne, u kojem će dvije najbolje plasirane ekipe odmjeriti snage u seriji brzopoteznih pitanja na pozornici.

Veliki filmski kviz dosad je organiziran 16 puta u Zagrebu, uz jedno iznimno ugodno gostovanje u Karlovcu, a da bi sveukupno 18. druženje prošlo što ugodnije pobrinuli su se brojni sramežljivi, ali darežljivi sponzori sa svojim bogatim (i ponekad čak i prigodnim!) nagradama.

Svaka ekipa smije imati maksimalno 4, minimalno 2 člana, ulaz se naplaćuje 15 kuna po natjecatelju, a cijela igra proći će uz ugodan glas dobro nam znanog voditelja i stand-up virtuoza Gorana Vugrineca Goca.

Svi zainteresirani mole se da se što prije jave s imenom svoje ekipe pomoću obrasca na službenoj stranici kviza ovdje ili na e-mail adresu info@fak.hr s oznakom „prijava za kviz” u naslovu. Požurite jer su mjesta ograničena!