LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagrade za najbolje izvođače

Prezentiraj svoj glazbeni talent: Centar za kulturu Maksimir organizira natjecanje školskih bendova

Događaj je namijenjen svim svim glazbenim sastavima koji djeluju u okviru zagrebačkih osnovnih i srednjih škola, a najbolji bend odnosi vrijednu nagradu.

Događaj je namijenjen svim svim glazbenim sastavima koji djeluju u okviru zagrebačkih osnovnih i srednjih škola, a najbolji bend odnosi vrijednu nagradu.

Imaš svoj školski bend i želiš javnosti predstaviti svoj glazbeni izričaj? Evo prave prilike!

10. prosinca 2022. u 18 sati, u velikoj dvorani Centra za kulturu i informacije Maksimir, organizira se natjecanje školski bendova pod nazivom Maksirock School Fest. Događaj je namijenjen svim svim glazbenim sastavima koji djeluju u okviru zagrebačkih osnovnih i srednjih škola.

Dozvoljeni su svi glazbeni žanrovi s naglaskom na rock, pop, punk, funk i grunge, a ispunjene prijavnice se šalju najkasnije do 7. studenog na sljedeći e-mail - davor.ivanov@cki-m.com. Natjecanje sadržava predselekciju, odnosno predstavnici iz Centra za kulturu i informacije Maksimir odlučit će koji bendovi imaju pravo sudjelovati, a odluke se donose na temelju pristiglih glazbenih materijala. U drugoj fazi, live nastupe će ocjenjivati stručni žiri sastavljen od poznatih hrvatskih glazbenika i pedagoga. Za najbolji bend predviđena je i prigodna nagrada.

Sve potrebne informacije oko prijave i samog događaja možete potražiti na  stranicama Centra za kulturu i informacije Maksimir. 
 

FOTO: PIXABAY