LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poslastica za najmlađe

Premijera dječje predstave "Ljubiti, samo ljubiti" u Sceni Ribnjak

Premijera dječje predstave "Ljubiti, samo ljubiti" prema tekstu Zvonimira Baloga održat će se 21. svibnja u Sceni Ribnjak.

Premijera dječje predstave "Ljubiti, samo ljubiti" prema tekstu Zvonimira Baloga održat će se 21. svibnja u Sceni Ribnjak.

U subotu 21. svibnja u Sceni Ribnjak u 11 sati održat će se premijera dječje predstave prema tekstu Zvonimira Baloga Ljubiti, samo ljubiti.

Predstava je nastala kao koprodukcija Centra mladih Ribnjak i Teatra Poco Loco i sufinancirana je sredstvima Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport te Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a posebne zahvale idu gospođi Ljubici Balog, Centru za kulturu Čakovec i Pinklecima.

Teatar Poco Loco umjetnička je organizacija u kojoj rade i surađuju profesionalni glumci, glazbenici i redatelji, dramaturzi i dramski pedagozi. Osnovan je u rujnu 2014. godine, a primarni interes teatra je istražiti nove forme i izričaje u kazalištu namijenjenom djeci i mladima.

Reprize predstave održat će se na istoj lokaciji 22. svibnja u 11 sati. O predstavi pročitajte više na Facebook stranici događaja. Pogledajte trailer predstave.

FOTO: FACEBOOK/SCENA RIBNJAK