LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izvedba u ZKM-u

Predstava „Priroda i društvo“ otkriva kako se društvo ponaša prema kreativcima

Zagrebačko kazalište mladih nudi posebnu ponudu za predstavu „Priroda i društvo“ koja će vas oduševiti svojom energijom te glumačkom i glazbenom izvedbom.

Zagrebačko kazalište mladih nudi posebnu ponudu za predstavu „Priroda i društvo“ koja će vas oduševiti svojom energijom te glumačkom i glazbenom izvedbom.

Kroz predstavu Priroda i društvo publika na zabavan način otkriva kako se kreativci osjećaju. Ona pokazuje kako se danas svatko od nas, ali i kao društvo u cjelini, odnosi prema njima i vrijednosti njihova rada. Istovremeno pruža priliku da naučite ponešto o autorskom pravu.

Predstava koja je dobila brojne pohvale struke i publike, inicirana je u koprodukciji HDS ZAMP-a s kreativcima umjetničkog kolektiva SKROZ, Norom Krstulović, Majom Sviben i Vedranom Peternelom te Zagrebačkim kazalištem mladih. Izvrstan glumački ansambl (Anđela Ramljak, Dora Polić Vitez, Mia Biondić, Edvin Liverić, Jasmin Telalović, Zoran Čubrilo) oduševit će vas svojom energijom, glumačkom i glazbenom izvedbom.

Uz to, u svakoj izvedbi ansambl ugošćuje jednog od hrvatskih glazbenih umjetnika. Dosad su u gostima bili: Damir Urban, Mirela Priselac Remi, Davor Gobac, Mile Kekin, Anita Valo i Meri Jaman, Darko Rundek, Sandi Cenov, Sara Renar, Stjepko Galović Kandžija i mnogi drugi.  

Dobra zabava na Prirodi i društvu je zagarantirana. Ako je još niste pogledali ili je želite ponovno pogledati, iskoristite posebnu ponudu za izvedbe 11. i 12. siječnja u 20.00 sati. Cijena pojedinačne ulaznice s popustom je 30 kuna, a dodatno na svake tri kupljene ulaznice četvrtu dobivate gratis.

Za više informacija i rezervaciju ulaznica s popustom nazovite na 01/4876-721 i 01/4872-561 ili pošaljite e-mail na info@zekaem.hr.

FOTO: ZKM