LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival u Karlovcu

Popratni program Foto dana mladih prepun iznenađenja

Nakon zabave na PickUp Music festivalu, na Glazbenom Paviljonu održat će se after, a priprema se i spektakularno zatvaranje u atriju Veleučilišta u Karlovcu.

Nakon zabave na PickUp Music festivalu, na Glazbenom Paviljonu održat će se after, a priprema se i spektakularno zatvaranje u atriju Veleučilišta u Karlovcu.

Foto dani mladih i ove godine iznenađuju brojim popratnim programima za sudionike festivala, ali i za sve Karlovčane. Nakon uzbudljive dvije večeri PickUp Music festivala uz Let3 i Jinxe, u subotu 12. kolovoza u Glazbenom paviljonu u 22:00h održat će se PickUp Music Festival after uz jam session karlovačkih glazbenika. Noćni ugođaj uz izložbu fotografija i glazbu uživo pretvorit će Šetalište dr. Franje Tuđmana u predivnu galeriju na otvorenom. U parku ispred kina Edison bit će postavljeno i najveće do sad projekcijsko platno u Karlovcu. Na jedanaestmetarskom platnu bit će projiciran izbor iz najboljih fotografija manifestacije pa će Promenada dodatno oživjeti i uz digitalnu izložbu fotografija.

Organizatori Foto dana mladih pripremaju i spektakularno zatvaranje Festivala u atriju Veleučilišta u Karlovcu. Uz proglašenje najboljih fotografa u tri natjecateljske kategorije (Turistička fotografija, Umjetnička fotografija i Reklamna fotografija) bit će proglašen i najbolji fotograf koji se posebno istaknuo svojim opusom fotografija. Tročlani žiri u sastavu Lili Zaneta, Dinko Neskusil i Denis Stošić odlučivat će o najboljim mladim fotografima kojima će se dodijeliti prigodne nagrade. Izuzev same dodjele nagrada, zatvaranje će biti bogato umjetničkim i glazbenim programom te će biti otvoreno za svu zainteresiranu javnost. Očekuju se nastupi Roberta Pajića na saksofonu, Karla Kralja i Josipa Petrunića na vibrafonu i bubnju, sestara Marte i Lucije Lugarić na flauti i vokala Mirne i Maje Radočaj s gitarskom pratnjom Marka Plavetića. Atrij Veleučilišta će tako na jednu večer postati središte kreativne i umjetničke energije mladih Karlovčana i sudionika Foto dana mladih iz različitih krajeva svijeta. Svečana dodjela nagrada i zatvaranje održat će se 14. kolovoza u 21 sat.

Zbog ozljede člana benda One Big Mob, čiji je nastup bio predviđen za petak 11. kolovoza, nakon popularnih Jinxa nastupit će Double D acoustics. Za sve one koji vole jedinstven zvuk, ovo je najbolji odabir. Riječ je o spoju dvojice mladih, ali već vrlo iskusnih glazbenika koji sviraju prepoznatljive hitove u svom stilu. Petar Štrok i Damir Debelić iza sebe imaju pozamašan broj nastupa, a na repertoaru im se vrti čak više od 400 pjesama. U tako velikom popisu može se naći rock, pop-rock, funk, blues pa i domaće i ex yu stvari.  Za sebe kažu kako nikako nisu prosječan bend zato što prije svega osjećaju to što rade. 

FOTO: FOTO DANI MLADIH