LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

Poklanjamo 2x2 ulaznice za „Prikradatelja”

Do petka u 12 sati moguće je sudjelovati u nagradnom natječaju kojim dijelimo 2x2 ulaznice za izvedbu mutimedijalne predstave „Prikradatelj”.

Do petka u 12 sati moguće je sudjelovati u nagradnom natječaju kojim dijelimo 2x2 ulaznice za izvedbu mutimedijalne predstave „Prikradatelj”.

Teatar &TD najavljuje posebnu delikatesu – premijeru multimedijalne predstave Prikradatelj u režiji Nenada Glavana, po tekstu Giannia Fortea (Ricci/Forte), a prema motivima ruskog SF romana Piknik onkraj puta braće Arkadija i Borisa Strugackog. Zakazana je za 6. prosinca, a repriza, za koju dijelimo 2x2 ulaznice, u programu je 7. prosinca u 20 sati.

Postupak sudjelovanja u nagradnom natječaju vrlo je jednostavan. Potrebno je lajkati objavu ovoga članka na Facebook stranici portala Studentski.hr te u komentaru pozvati pratnju. Sudjelovanje je moguće do petka, 6. prosinca u 12 sati, a potom će se proglasiti dobitnici.

– Probran cast visokog naboja – glumci Domagoj Janković, Robert Španić i Toma Medevešek – na jednoj vrtešci audiovizualnih vragolija lansirat će vas u orbitu Zabranjene zone, tamo gdje se Zemlja olakšava tereta svojih najskrivenijih ćudi. Vi se samo udobno smjestite i vežite pojaseve! – poručuju iz &TD-a. 

Redatelj Nenad Glavan napisao je: 

– Poslužila je ovoj drami poznata znanstvena fantastika za jedan koketan strelopis raspri, klopki i aluzija o koje se lako zaplete svačiji, nešto budniji, um. Šestoslika je to oštrih misli, lelujavih pretpostavki i poentirajućih zakucavanja – u onkraj zbilje, eksperimenta i slutnje do samog ruba mogućeg iskustva. Prikradatelj nas vuče paradigmatski duboko u procijep paradoksa gdje u preklapanju caruje iracionalno i racionalno, izmišljeno i promišljeno, sastavljeno i rastavljeno – u suprotnosti bez kojih se, valjda, ne može niti postojati. Znanost, umjetnost i transcendentalnost na jednom zanimljivom nadzemaljskom putovanju u najskrovitije, u zabranjeno i nedokučivo. Tamo negdje gdje Vam sine i ono slavno Einsteinovo pitanje mijenja li se svemir ako ga promatra miš!?

FOTO: LUKA DUBROJA