LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Manifestacija u Karlovcu

Počelo Zvjezdano ljeto; obuhvaća više od 200 programa u tri tjedna

Zvjezdano ljeto u narednom periodu donosi u Karlovac tri tjedna prave rođendanske atmosfere, a posjetitelji će moći uživati u više od 200 programa.

Zvjezdano ljeto u narednom periodu donosi u Karlovac tri tjedna prave rođendanske atmosfere, a posjetitelji će moći uživati u više od 200 programa.

Tradicionalnom povorkom Karlovačke građanske garde, karlovačkih mažoretkinja i Puhačkog orkestra grada Karlovca te podizanjem karlovačkog barjaka, simbola prošlosti i budućnosti, službeno je započelo Zvjezdano ljeto 2019. Otvorenim ga je proglasio predsjednik Gradskog vijeća Matija Furač.

Nakon svečanog otvorenja povorka je krenula prema Banijanskom mostu, na kojem se odvijao pravi sportski dvoboj dviju gradskih četvrti – Banije i Gaze. I ove su godine Gažani uvjerljivo pobijedili Banijance u već tradicionalnom povlačenju užeta, dok su Banijanci odnijeli pobjedu u nogometnoj utakmici.

Spektakularnim vatrometom i vatrenim performansom te paljenjem krijesova upućen je i najljepši pozdrav ljetu. Prije koncerta večeri – nastupa grupe Zabranjeno pušenje – posjetitelji su uživali u odličnoj svirci karlovačkih bendova – grupe Nos Tress i Black&White.

Zvjezdano ljeto u narednom periodu donosi u Karlovac tri tjedna prave rođendanske atmosfere, a posjetitelji će moći uživati u više od 200 programa. Sve informacije o nadolazećim aktivnostima pratite na web-stranici Zvjezdano ljeto te preko društvenih mreža manifestacije.

FOTO: MILLENIUM PROMOCIJA