LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Glazbena scena

Ovaj mladi hrvatski reper postavlja nove standarde: jedini s pet hitova na Billboardovoj ljestvici!

Ne samo da je osigurao svoje mjesto na glazbenoj karti Hrvatske, već je postavio i visoke standarde za hrvatsku glazbu na međunarodnoj razini.

Ne samo da je osigurao svoje mjesto na glazbenoj karti Hrvatske, već je postavio i visoke standarde za hrvatsku glazbu na međunarodnoj razini.

Tijekom ovog ljeta, popularni hrvatski reper Grše dosegnuo je nove visine popularnosti. Postao je jedini hrvatski umjetnik koji je istovremeno zauzeo čak pet mjesta na prestižnoj Billboardovoj ljestvici. Ovaj izuzetan uspjeh postavlja ga na sam vrh međunarodne glazbene scene, potvrđujući njegovu sposobnost da stvara hitove koji su prepoznati i van Hrvatske.

Njegov najnoviji singl "Fantazija", u suradnji s pjevačicom Miach, pravim imenom Mia Čičak, brzo je osvojio vrh ljestvice, prikupivši impresivnih tri milijuna pregleda na YouTubeu odmah nakon izlaska. Osim "Fantazije", Grše dominira ljestvicom s drugim popularnim stvarima, uključujući "Tokyo Drift" u suradnji s Mimi Mercedez i nezaobilazni ljetni hit "Mamma Mia".

Spektakl u Domu sportova: Grše napravio pravu fantaziju!





Šoping, party, Porsche i bella Italia: Grše predstavlja novi singl s videospotom snimljenim u Milanu!


Također, Grše je ove godine također primio priznanje Digital Bestseller na dodjeli nagrada Cesarica kao najuspješniji hrvatski izvođač na streaming platformama za 2023. godinu, što dodatno naglašava njegovu glazbenu dominaciju.

Grše je nositelj novog vala glazbenika, a sve veća popularnost, osobito kod mlađe publike, pokazuje što to danas slušaju mladi u Hrvatskoj.

FOTO: SCREENSHOT YOUTUBE / BLOCKSTAR