LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
HDLU Zagreb

Otvorenje 4. Zagrebačkog festivala crteža

Festival će za posjetitelje biti otvoren od 30. rujna do 2. listopada 2022. godine, svaki dan od 12 do 17 sati.

Festival će za posjetitelje biti otvoren od 30. rujna do 2. listopada 2022. godine, svaki dan od 12 do 17 sati.

4. Zagrebačkog festivala crteža održat će se u petak, 30. rujna 2022. u 12 sati u InArt galeriji (MO Trnsko, Trnsko 34 a, Zagreb). Festival će za posjetitelje biti otvoren od 30. rujna do 2. listopada 2022. godine, svaki dan od 12 do 17 sati. Festival će se održati uz financijsku podršku Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo Zagreb.
 
Na pratećoj izložbi 4. Zagrebačkog festivala crteža sudjeluju: Nataša Ač, Lucija Bužančić, Antonija Cesarec, Krešimira Gojanović, Valentina Hundrić, Juraj Jonke, Vanda Jurković, Kristinka Klarić, Marija Kruljac, Luka Koščak, Rada Marković, Jelena Martinović, Ivana Mikulić, Sunčana Novak, Luka Petrač, Marija Prša, Tomislav Šilipetar, Daniel Šuljić, Alenka Tominac, Ljiljana Tršan, Martina Zlački Baća, Mladen Žunjić.

Kroz tri dana festivala, posjetitelji će u InArt galeriji moći razgledati izložbu crteža 22 umjetnika i sudjelovati na kreativnim radionicama posvećenim crtežu, koje će umjetnici voditi sa građanima i djecom. Sve radionice i materijali na njima besplatni su za polaznike radionica i posjetitelje festivala. Kako na radionicama budu nastajala nova djela polaznika radionica, i ona će se postavljati na izložbi uz radove umjetnika, te će svi radovi biti predstavljeni i u velikoj virtualnoj prezentaciji na portalu Zagrebački likovni umjetnici, kako bi se sa događanjima na festivalu upoznala i publika izvan Zagreba.

Sve zainteresirane za sudjelovanje na Festivalu crteža, kroz radionice ili konzultacije sa voditeljima kreativnih radionica, molimo da nam se na vrijeme prijave do 28. rujna 2022. godine putem e-maila.
 
FOTO: PRESS / HDLU ZAGREB