LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fundacija Heartefact

Otvoren natječaj za stvaranje vizualnog identiteta tolerancije

Heartefact je otvorio natječaj za sve kreativce koji se zalažu za toleranciju i otvoreno društvo.

Heartefact je otvorio natječaj za sve kreativce koji se zalažu za toleranciju i otvoreno društvo.

Heartefact, nezavisna regionalna kulturna organizacija, uz podršku Veleposlanstva Australije u Beogradu poziva sve zainteresirane kreativne umjetnike da se prijave na njihov natječaj za stvaranje vizualnog identiteta tolerancije. Važno je stvoriti logo tolerancije koji bi vrlo jasno i jednostavno govorio o svemu što smatraju važnim za ovu praksu.

Tijekom prvog kruga odlučivanja žiri će izabrati pet do deset finalista te predstaviti njihove radove javnosti u sklopu kolektivne izložbe koja će se održavati od 11. do 18. rujna 2017. tijekom tjedna tolerancije. Pobjednik će biti proglašen tijekom trajanja izložbe te će, osim novčane nagrade, predstavljati i službeni simbol tolerancije u medijskim i projektnim djelatnostima Heartefacta i njegovih partnera.

Natječaj je otvoren do 31. kolovoza 2017. Sve radove treba poslati na mail tolerancija@heartefact.org u vektorskom formatu; JPG, 1000 x 1000. Dodatne informacije o natječaju potražite na poveznici.

Heartefact je osnovan 2009. godine te promovira kritičku svijest i gradi otvorena i slobodna društva u regiji Zapadnog Balkana kroz kreativnu, stručnu i umjetničku razmjenu. Organizacija podržava suvremeno kulturno i umjetničko stvaralaštvo te se zalaže za kreiranje regionalnog kulturnog prostora koji se odgovorno odnosi prema prošlosti i gradi sigurnu budućnost. Hartefact ima svoju produkciju, fondaciju i institut. Dosad je producirao više od 50 umjetničkih programa u vizualnoj umjetnosti, objavio preko dvadeset autora suvremenih drama te podržao preko 80 programa.

FOTO: FACEBOOK/HEARTEFACT FUND