LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert u Osijeku

Osječki Akademski zbor Strossmayer održava svečani koncert na Pravnom fakultetu

Svečani koncert naziva See how they shine održat će se na Pravnom fakultetu u Osijeku 8. svibnja s početkom u 20 sati. Ulaz je slobodan.

Svečani koncert naziva See how they shine održat će se na Pravnom fakultetu u Osijeku 8. svibnja s početkom u 20 sati. Ulaz je slobodan.

Akademski zbor Strossmayer poziva sve zainteresirane na svečani koncert See how they shine koji će se održati 8. svibnja na Pravnom fakultetu u Osijeku s početkom u 20 sati, a ulaz je slobodan. Dirigentica je Zbora, ujedno i direktorica Udruge, Majda Milinović, a klavirski suradnik Domagoj Maras.

AZ Strossmayer djeluje pri istoimenom Akademskom kulturno-umjetničkom društvu od 2015. godine, a okuplja studente i zaposlenike Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku te zainteresirane akademske građane. 

– Prvenstveni su ciljevi Udruge poticanje, razvijanje i unapređenje kulture, očuvanje etnobaštine u skladu s općim društvenim interesima, očuvanje zbornog pjevanja, folklornog i suvremenog plesa, tamburaške i puhačke glazbe, scenskih izvedbi, ali i ostalih vidova kulturnog izričaja u okviru glazbeno-scenskog amaterizma. – stoji u opisu službene Facebook stranice AKUD-a Strossmayer.

Osim kao zborska sekcija, Društvo djeluje i kao folklorni ansambl, tamburaški orkestar te plesna skupina te poziva sve zainteresirane da im se priključe u promicanju kulture i kulturnih vrijednosti.

 

FOTO: FACEBOOK