LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Samobor Craft Festival

Organizira se novi festival u Samoboru

Festival će se održati na glavnom gradskom trgu ispred Samoborskog muzeja.

Festival će se održati na glavnom gradskom trgu ispred Samoborskog muzeja.

Samobor će postati domaćin novog glazbeno-izložbenog festivala. Prvo izdanje Samobor Craft Festivala održat će se od 21. do 24. travnja u jednom od najljepših gradova u Hrvatskoj.

Festival je osmišljen tako da nastavlja tradiciju Samoborskog proljetnog sajma, a riječ je o najvećem festivalu malih zanata u Hrvatskoj koji će na jednom mjestu okupiti zanatsko-gastronomsku ponudu proizvođača zanatski izrađenih proizvoda i umjetničkih rukotvorina te predstaviti zanimljivosti različitih craft proizvoda.

Posjetitelji će se moći upoznati s originalnim proizvodima i rukotvorinama kao što su craft bicikli, kiparska djela u keramici, staklu, metalu i drvima, craft proizvođačima odjeće, obuće i nakita te s još mnogo zanimljivosti.

Tijekom festivala će posebno biti i organiziran Festival igračaka koji će biti popraćen brojnim igrama za najmlađe te craft izraženim igračkama.

Festival će se održati na glavnom gradskom trgu ispred Samoborskog muzeja te će uz craft zanimljivosti posjetiteljima omogućiti i bogatu gastro ponudu koja će uključivati i craft proizvođače piva, gina, male vinarije, proizvođače pjenušaca i kave te čokolade, mesnih prerađevina i umaka za hranu

Također će biti organizirane i praktične radionice za odrasle i djecu te će sve biti popraćeno glazbenim programom koji čine Pipschips&videoclips, Urban&4, Vojko V, BluVinil, Pocket Palma i mnogi drugi.
FOTO: FACEBOOK