LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Bespuća interneta

„Online" tečaj fotografije za sve koji žele postati profesionalci

Za sve koji žele ući u svijet profesionalnih fotografa, i to iz vlastitog doma, dostupan je tečaj „Pay What You Want: Expert Photography Bundle". Sadrži sve što trebate znati o fotografiranju te otkriva kako svaki zanimljivi trenutak uhvatiti objektivom i učiniti ga trajnim, uz najbolji rezultat.

Za sve koji žele ući u svijet profesionalnih fotografa, i to iz vlastitog doma, dostupan je tečaj „Pay What You Want: Expert Photography Bundle". Sadrži sve što trebate znati o fotografiranju te otkriva kako svaki zanimljivi trenutak uhvatiti objektivom i učiniti ga trajnim, uz najbolji rezultat.

Mnogim je talentima ponekad potrebno otkriti neke savjete i trikove kako bi mogli u potpunosti doći do izražaja. Istovremeno, postoje osobe koje nemaju toliko talenta koliko imaju ljubavi prema onome što rade. Postoje ljudi koji u najobičnijim stvarima, poput prozora ili vrata, vide dobru fotografiju, dok vi možda ne biste uspjeli dočarati ni slapove Niagare. Ovako nešto često se susreće u svijetu fotografije kada su mnogi frustirani jer im nijedna od 200 fotografija nije ispala onako kako su to zamislili. Ako ste se prepoznali i niste jedni od onih koji kameru koriste samo za objavljivanje selfija ili nogu na plaži te želite poboljšati svoje tehnike, za vas je dostupan online tečaj fotografiranja.

Jedna od brojnih prednosti interneta je to što možete uz njegovu pomoć usavršiti gotovo sve tehnike koje odgovaraju vašem hobiju. U ovome slučaju, uz vrlo malo novca možete izoštriti svoje vještine fotografiranja i s ponosom prenijeti na fotografiju sve što vaše oko vidi. Kada je fotografija u pitanju, nude se brojni tečajevi, a većina ih je sadržana u tečaju Pay What You Want: Expert Photography Bundle. Nakon pohađanja istog, snimat ćete fotografije na razini profesionalaca, a najbolja stvar je to što sudjelujete iz udobnosti vlastitog doma, u pidžami, čupave kose ili kako god želite.

Fotografi diljem svijeta naučit će vas nekoliko stvari:

  • Osnove ručnog snimanja i uređivanja

Korištenje automatskih postavki zasigurno olakšava posao, ali ne daje nužno najbolji rezultat. Vaša kamera posjeduje veliku moć fotografiranja, no na vama je da je otkrijete, a ovi će vam tečajevi u tome pomoći.

  • Kako uslikati savršenu fotografiju

Naučit ćete slikati fotografije ručnim postavkama i općenito kako uslikati dobro sastavljenu fotografiju. Osim toga, pomoći će vam pri učenju korištenja različitih kamera, ovisno o tome što želite fotografirati.

  • Fotografiranje prirode i vanjskog prostora kao profesionalac

Hobi slikanja cvijeta u travi ili neke planine prijeći će na novu razinu – profesionalnu. Naučit ćete kako fotografiranje prirode i otvorenog prostora učiniti vrijednima marketinga.

  • Svijet crno-bijelog

Crno-bijele fotografije daju posebnu čar i služe kao jedna vrsta vremeplova. Međutim, postoji više od jednog načina transformiranja digitalne fotografije u crno-bijelu, a o tome možete više naučiti na tečaju. Također, imat ćete priliku naučiti kako najbolje stvarati crno-bijele fotografije i kako izbjeći najčešće zamke.

  • Sve tajne programa Lightroom

Korištenje jednostavnijih programa za uređivanje fotografija nije problem, ali nije ni dovoljno profesionalnim fotografima. Jedan od složenijih programa je i program Lightroom koji koriste fotografi, a o kojemu ćete naučiti na tečaju.

  • Misterij uspješno uslikane fotografije noću

Fotografiranje noću samo po sebi otežava zadatak, ali nije nemoguće. Nakon što naučite slikati u zahtjevnim situacijama i situacijama bez puno svjetlosti, vaše će fotografije izgledati savršeno bez obzira na to koje je doba dana.

  • Pravilno korištenje bljeskalice

Budući da se ne možete uvijek pouzdati u svjetlost koju vam pruža priroda, bitno je da u potpunosti savladate bljeskalicu i naučite ju koristiti pravilno u svakoj situaciji.

Osim navedenih, otkrit ćete još nekoliko trikova koji su uključeni u cijenu 9 tečajeva čija je prava vrijednost oko 2,300$, ali sada ne iznosi ni 20$. Osim toga, možete platiti i više od 19,50$, ovisno koliko želite, i otključati svih 11 tečajeva. Pay What You Want: Expert Photography Bundle nudi još neke pogodnosti o kojima možete više saznati na poveznici. Ako vam je pak previše izdvojiti 20$ kako biste platili ove tečajeve, postoje i besplatne verzije koje vam pružaju neke osnove, poput PetaPixel ili  Photographycourse.net tečajeva.

FOTO: FLICKR